Скандалната Мис Плеймейт 2013 сваля Александър


Скандалната Мис Плеймейт 2013 сваля Александър

4724

Елена Кучкова прикова вниманието на младото попълнение на музикалната компания "Ара Мюзик" - Александър.

Макар новак сред българските поп-фолк изпълнители, той подходи дръзко към плеймейтката, като я попита дали той ще бъде този, с който ще разменят пози.

Това се пее в дебютното му парче "Кефиш здраво". Във видеото участва знойната красавица Кучкова, която сподели, че е истинско удоволствие да се работи с изпълнителя. По време на снимките прехвърчаха искри между двамата, макар плеймейтката да твърди, че е обвързана.

"Кефиш здраво" е дълго чакан проект за мен и беше време да се осъществи. Радвам се, че от "Ара Мюзик" повярваха в мен и ми дадоха възможността да покажа какво мога. А аз го мога! Съществено беше, че работих с екип от професионалисти, които се погрижиха за цялостната визия на видеото. Млади сме, готини сме, бачкаме и се надявам, че ще пожънем успех. Клипът ми ще се излъчва в ефира на Фен ТВ", коментира Александър.

Амбициран, нахъсан и талантлив, Александър е певецът, който ще спечели женските сърца и ще накара хората да се веселят, уверяват от "Ара Мюзик", които залагат на нови и свежи лица в поп-фолк бранша.

Линк към дебютната песен на Александър - "Кефиш здраво"

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички