Тони Димитрова пее за Калата в Диагноза Едит Пиаф


Тони Димитрова пее за Калата в Диагноза Едит Пиаф

4465

Тони Димитрова влиза за пореден път в кожата на Едит Пиаф, за да покаже, че добрите каузи се случват само тогава, когато зад тях стоят хора, готови да ги приведат в действие.

Една такава кауза е благотворителното издание на музикалния спектакъл "Диагноза Едит Пиаф", който бургазлии и гостите на града могат да видят в ДТ "Адриана Будевска" от 19.00 ч. на 25 септември (четвъртък).

Всички събрани средства от представлението ще бъдат дарени за изграждане на паметник на актьора Георги Калоянчев в Бургас. Благотворителните пропуски са на цени 10 лв., 12лв., 15 лв. и могат да се закупят от касата в градинката пред община Бургас, както и на място в ДТ "Адриана Будевска".

Идеята е на директора на театъра  Борислав Чакринов. Зад нея застават всички девет актьори в спектакъла  - Асен Лозанов, Деница Денчева, Димитър Мартинов, Ива Папазова, Никола Парашкевов, Стефан Иванов, Даниела Георгиева, Христо Симеонов и Тони Димитрова, които участват без хонорар.

Набирането на средства за изграждане на паметник на Калата се извършва от инициативен комитет, в който влизат всички културни институции в Бургас, Общественият дарителски фонд, община Бургас и няколко ротариански клуба.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички