Best London DJ 2014 пристига за старта на новия :PM Club


Best London DJ 2014 пристига за старта  на новия :PM Club

4222

DJ Scott Chester - носител на наградата Best DJ на London Club Аnd Bar Awards 2014, пристига специално за откриването на най-новия клуб в столицата -:PM Club.

Както MySound.bg вече огласи, той отваря в центъра на София с тридневно парти навръх Деня на София - 17 септември.

Младият британец, отличен с няколко награди като диджей и продуцент, ще застане зад пулта на 19 септември, петък.  Scott Chester за кратко време успя да превземе най-престижните клубове в Лондон. Кариерата му тръгва стремглаво нагоре след като през 2012 става резидент на новия Westend суперклуб в столицата DSTRKT. Chester открива партитата и пуска за много знаменитости като Afrojack, Drake, P. Diddy, Mark Knight, Oliver Ingrosso, Busta Rhymes, 50 Cent, и е канен на международни турнета в Азия, Америка и цяла Европа. Гостът ще зарадва родната хаус публика в :PM Сlub с енергичен сет, допълнен с перфектен саунд и мултимедийно шоу. На 20 септември нови сили с омагьосващия си ритъм ще влеят популярните резиденти на клуба – DJ Vasquez и Simon.

Стартът на клуба на 17 септември ще бъде даден с грандиозно шоу и петимата резиденти Стивън, Васкес, Кайски, Ясен Петров и Симон по стандартите на най-престижните европейски клубове.

Най-популярното черно парти в СофияVanity Black, превърнало се в култ за почитателите на хип-хоп и ар-ен-би музиката в клуб Mascara, ще се пренесе с нови, грандиозни мащаби на сцената на :PM Club от 18 септември. Освен на ново място, хип-хоп парти лейбълът ще стартира клубния сезон и с нова визия King Vanity Black. Най-мощната черна експлозия в столицата с най-актуалните артисти и звездни гости ще бъде негова запазена марка всеки четвъртък в :PM Club. Първото от поредицата черни партита ще събере куп приятели, музикални звезди и специалните гости VS Dance и BallaN, с които ще отбележи втората вечер от официалното откриване на клуба, както и рождения ден на едно от своите емблематични лица - DJ Ray Bon. Освен него, зад пулта на King Vanity Black ще избухнат още DJ Stancho и официалният хост на вечерта - рапърът Dee.

За радост на своите фенове, след интензивно лято, изпълнено с участия и турнета из цялата страна, той  отново е в София.

:PM Club e на улица "Гурко" 2-4.

www.facebook.com/PMClubSofia

Работно време:
сряда - събота: 23.00 ч.- 07.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички