Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Skiller и Lytos подгряват за световен рекорд по бийтбокс


Skiller и Lytos подгряват за световен рекорд по бийтбокс

4661

Както е известно, големият финал на The Official Nescafe®3in1 Beatbox Battle 2014 ще се състои пред паметника на Съветската армия от 19.00 ч. на 19 септември, петък.

Старт на шоуто ще дадат Печенката и Кукушев, които влизат и в ролята на водещи. Към тях ще се присъединят и настоящият шампион на България по бийтбокс – Dynamic, и звездата на бийтбокса – Скилър, чиято кариера започна именно от Nescafe®3in1 Beatbox Battle преди 7 години. Най-известната наша брейк денс формация - Electric Force, и графити артисти ще подгряват купона от ранния следобед.

Вход свободен.

Събитието се организира от Нестле България с подкрепата на Столична община и за 8-ма поредна година като част от глобалната инициатива на Нестле за подкрепа и насърчаване развитието на младите хора в България. Финалът ще се превърне в най-масовия урок по бийтбокс и обещава да бъде по-интересен от всеки друг път. Към 19.10 ч. се очаква да започне опитът за подобряване на световния рекорд на Гинес за най-масово бийтбокс изпълнение.

П–Ц-К-Ц е припевът, който публиката трябва да повтаря в ритъм заедно със Скилър в продължение на 3 минути. Организаторите призовават желаещи от всички възрасти да се присъединят към приключението, като за всеки ще има поименен сертификат, че е участвал в опит за подобряване на световен рекорд на Гинес.

За финала в България пристигна един от най-знаковите изпълнители на световната бийтбокс сцена - двукратният шампион на Испания - Lytos (на снимката). Музикантът гостува, за да журира в битката за най-добър бийтбоксър на България 2014.

На 5 септември станаха ясни имената на осмината финалисти. Над 60 бийтбоксъри се записаха за участие в единствения на Балканите национален турнир по бийтбокс, а 3-членно жури определи 8-те най-достойни да се борят за титлата "Най-добър бийтбоксър на България" 2014, съобщи Сергей Волжин, бизнес мениджър "Напитки". Наградите и тази година са неочаквано добри.

Класиралите се на първите 3 места получават микрофони Shure 58. Победителят в The Official Nescafe®3in1 Beatbox Battle ще получи чек за 1 500 лв. и правото да представлява България на Световното първенство в Берлин през 2014. Класиралият се на второ място ще получи 700 лв., а останалият трети - чек за 500 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички