Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Новият :PM Club отвори с танци в небето и ефектно светлинно шоу


Новият :PM Club отвори с танци в небето и ефектно светлинно шоу

8196

Четиридневното откриване на новия клуб в сърцето на София -:PM Club, стартира със запомнящо се парти,  VIP блясък, суета, впечатляващ арт дизайн, спиращ дъха ентъртейнмънт и ослепителни светлини в небето.

Както MySound.bg нееднократно писа, заведението отвори на 17 септември. Грандиозното шоу, подготвено за звездния старт навръх празника на столицата, бе само първата част от изненадите, които домакините ще предложат в седмицата на официалното откриване и предстоящите месеци.

Проектиран да бъде точка на привличане за всички, още в първата вечер клубът се превърна в магнит за цяла София. Събитието събра на едно място едни от най-популярните лица на България – музиканти, актьори, представители на бизнес елита. Поток от нетърпеливи гости се стичаше от всички посоки, за да зърнат първи новото горещо парти място, за което се говори от няколко месеца. По 20-метровия син килим преминаха Бориса Тютюнджиева, топмоделите Кристина Милева и "Жена на годината" 2012 Олга Модева от "Визаж", новото лице на "Господари на ефира" Силвестър Силвестров и неговият продуцент Джуди Халваджиян, звездите на реалити шоуто "Африка" – сестрите Толеви, Човекът-глас Краси Аврамов и Владо Димов. Към бляскавото парти се присъединиха още Камен Спасов, Христо Сираков, олимпийската шампиока Тереза Маринова, радиоводещата Светлана Кабаиванова, шефът на продуцентска къща "СИА Адвъртайзинг" Димитър Митовски, както и част от актьорите на "Под прикритие" - Герасим ГерговГущера, Мартин Смочевски и операторът Радослав Гочев.

Гостите бяха посрещани от внушителни пеперуди на кокили, създаващи необикновен, приказен облик на нощта. Магнетичните създания и цялото парти бяха подчинени на цветовете на основния партньор на вечерта френската премиум водка Ciroc – синьо и бяло. Просторната открита тераса на заведението се преобрази в сцена с брандирани барове и платформи, по които с лекота и ефирност се придвижваха пленителните 3-метрови същества. Внасяйки част от шоуто си непосредствено сред публиката, истински магьосник въвличаше зрителите в необятен океан на фантазии.

Короната в програмата на домакините бе спиращият дъха акробатичен въздушен пърформънс върху окъпаната в светлини фасада на Телефонната палата. Жената каучук Сирма Добрева представи своя шоу-спектакъл "Въздушен обръч" пред смаяните погледи на гостите. Сирма, която е артистичен директор и основател на уникалния проект Kinetix, показа четворно салто и сложни акробатични номера, носейки се във въздуха на въжета. Kinetix е трупа без аналог в света, изпълняваща акробатични танци върху външни страни на сгради. Виртуозните акробати представиха магическа хореография в комбинация със скокове, акробатични елементи и гимнастика на 50 метра от земята, неподвластни на гравитацията. Красиви светлини следваха извънземните им движения, превръщайки въздушното пространство в артистична 3D сцена.

Уникалното шоу бе представено за първи път в София пред възхитените погледи на стотиците VIP гости, а със своята мащабност на реализация и зрелищност, :PM Сlub вдигна високо летвата на клубния ентъртейнмънт и даде заявка за лидерство в нощния живот на столицата.

Сред многобройните изненади на вечерта бе и специалното участие на поп звездата Рафи, който зареди с настроение присъстващите, поднасяйки им музикален микс от най-големите световни хитове, които ще звучат в програмата на клуба всяка сряда. Сред дошлите да се забавляват с петимата топрезиденти на клуба Стивън, Васкес, Кайски, Ясен Петров и Симон бяха и Гери Аролска, певицата Валентина Христова, Николай БакаловNickname, Иги Андровски, Marteen & Daze, екс-вратарят на Славия Славчо Тошев и мн.др.

Откриването на заведението продължи на 18 септември с черната експлозия King Vanity Black с DJ Ray Bon’s Birthday, DJ Stancho и Host: Dee, заедно с гостуващите звезди VS Dance и BallaN. На 19 септември директно от Лондон пък пристига носителят на наградата за Best London DJ 2014 – Scott Chester. Хаус феновете ще го чуят редом до резидентите на клуба Kaiski и Jassen Petrov. В съботната вечер на 20 септември нови сили ще влеят DJ Vasquez и Simon.

Оpганизаторите обещават, че това е само началото и до края на годината ще има още много изненади.







Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички