Dim4ou представя новото си парче Кой ексклузивно при Роро


Dim4ou представя новото си парче Кой ексклузивно при Роро

4941

Този петък голямата премиера в набиращото бързо скорост предаване Next.TV с водещ Роро е "Кой" - дългоочакваният нов проект на Dim4ou, който рапърът ще изпълни за първи път на живо в студиото.

Гостуването ще включва и специален разказ за живота му преди и сега, нещо, което варненската хип-хоп легенда не е правил в ефир досега.

По традиция акцентът в шоуто пада върху видеоигрите и в това издание Роро и екипът му са подготвили специална изненада за геймърите – уникалната ретроспекция "Историята на видеоигрите" с кадри и интересна информация за всички ключови заглавия от първите игри през 50-те до наши дни, разделена на няколко части в серия от предавания.

Специално за всички фенове на най-популярния спортен симулатор, в предаването ще се проведе пръв поглед към FIFA 2015 с най-добрия сайбър-футболист в България, който ще направи демонстрация на живо.

Традиционните ревюта тази седмица ще включват представяне на иновативния тактически пъзел-куест THE ROOM и очертаващия се като едно от горещите заглавия на сезона - сериалът Extant.

Темата за екстремните спортове е шеметното спускане от Странджа чак до брега на морето, като гост ще бъде един от участниците в приключението - Vesso, който ще представи спиращо дъха авторско видео, а електронните спортове са отразени в разговор на тема World Оf Tanks с Grothgar. За хай-тек маниаците пък е репортаж от партито, представящо новите продукти на SONY, както и детайлна презентация на така популярните напоследък мултифункционални джаджи - дроновете.  

Както винаги в студиото ще има диджей, който забавлява публиката с музика на живо като тази седмица това е Ed Koev, а през цялата нощ ще продължи единствената по рода си интерактивна игра MYST с изключителни награди за зрителите.

Next.TV е в ефир всеки петък от 21.00 ч. по Box TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg

За повече инфо: 

https://www.facebook.com/NextTVBulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички