Само най-доброто за Parov Stelar Band в България


Само най-доброто за Parov Stelar Band в България

3854

Докато чуем "Catgroove”, "All Night" и "The Sun" на живо остават по-малко от две седмици, а музикантите от Parov Stelar Band заявиха желаното меню за престоя си у нас.

Изискаванията на именитите гости не са претенциозни и завишени. Предпочитаните храни са здравословни - свежи плодове, зеленчуци и салати. Сред исканите напитки са вода, чай, студена бира и сок. Особено внимaние е обърнато на високия клас шампанско и вино – само най-добрите световни марки трябва да присъстват сред селекцията за бекстейдж на артистите.

Както MySound.bg нееднократно писа, концертът на австрийската електро суинг сензация ще бъде в зала "Арена Армеец" на 3 октовмри, петък. Преди гостите на сцената ще са българските посланици на винтидж културата -  The Smugglers Collective. Самите Павел и Митко са големи почитатели на Parov Stelar и за тях е изключително удоволствие да са подгряващи изпълнители на концерта. Гигът им ще е по-разчупен от обикновено. Диджеите са подготвили специален сет, а красивите момчета и момичета от oбщността за суинг танци Lindy Hop Bulgaria ще създадат много добро настроение на всички.

Най-запалените почитатели на The Parov Stelar Band ще имат възможност да стоят на "ръка разстояние" от своите идоли. Поради големия интерес, организаторите пускат билети за специално обособена зона – Swing Premium, която включва паркинг, отделен вход и отделена зона с бар. Билетите за Swing Premium Zone се продават в мрежата на Eventim на цена от 100 лв. Всеки, който вече си е закупил билет, има възможност за "ъпгрейд".  Броят на пропуските за Swing Premium Zone е ограничен.

За повече информация : http://www.eventim.bg/bg/otnosno_oet/kontakti/

За най-нетърпеливите ценители на танца и суинг музиката The Smugglers Collective имат парти предложения. На 26 септември ни очаква още една тематична вечер,  в която организаторите заедно с талантливите диджеи са подготвили изненади за подгрявка на хедлайнърите.

Повече подробности за партитата и концерта - на: http://www.eventzone.bg/

Билети за концерта на Parov Stelar може да намерите:  http://www.eventim.bg/bg/bileti/parov-stelar-band-sofia-sports-hall-arena-armeec-363829/event.html#

За въпроси относно билетите:

info@eventzone.bg ; http://www.eventim.bg/bg/otnosno_oet/kontakti/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички