Звезден старт на новия сезон в клуб Ялта


Звезден старт на новия сезон в клуб Ялта

4025

Стожерът на клубния живот у нас - "Ялта", вече отвoри врати шумно с партито на Dubfire,  което даде началото на сезон 2014/2015.

До края на годината българските ценители на качествената електронна музика ще имат срещи ощe с грандовете Paul Van Dyk, Dixon, Deniz Koyu, Blond:ish, Ferry Corsten, Tiga.

Oсвен добре познати и обичани от публиката ни артисти, предстои да видим и много диджеи и продценти, гостуващи за първи път у нас. Всичко това, подсилено с редовни тематични партита в различни музикални стилове.

Веднага след откриването, следва поредицата Takeover на Liubo Ursiny в тандем с Valdy и Philip Chernikov. Те ще завладеят Room 2 заедно с берлинския новатор Dixon. Датата е 4 октомври. На 11 октомври пък предстои среща с талантливия диджей и продуцент Denis Koyu, последвана от вечер с любимия Roger Sanchez на 18 октомври. Месецът ще приключи на 25 октомври с участието на канадките, които стоят зад проекта Blond:ish. Двойното русо изкушение ще ни погълне със загадъчно, прочувствено клубно звучене, идващо директно от Северна Америка.

Ноември ще стартира с холандския гений Ferry Corsten, който беше и най-желаното име за повторна визита след ASOT 600 в София. Седмица след него, на 14 ноември, посрещаме второто Takeover парти с  канадския артист Тiga.

Празничният декември ще бъде открит на 6-ти от владетелката на дарк-техното Nicole Moudaber, която този път идва за ексклузивен 10-часов сет. За 13 декември е оставено завръщането на легендата Paul van Dyk, който ще ни залее с цялата динамика, енергичност, тайнственост и специфика на неподправения си стил. Още повече, че е длъжник на българската публика.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg и клуб "Ялта".

Програма:

Октомври

4 октомври - Dixon

11 октомври - Deniz Koyu

18 октомври - Roger Sanchez

25 октомври - Blond:ish

Ноември

11 ноември - Ferry Corsten

14 ноември - Tiga

Декември

6 декември - Nicole Moudaber

13 декември - Paul van Dyk

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички