David Penn зад пулта в Bedroom Premium Club


David Penn зад пулта в Bedroom Premium Club

3856

David Penn е поредният звезден гост на столичния Bedroom Premium Club.

Иконата на испанската електронна музика ще застане зад пулта на 27 септември.

Гостът няма да бъде сам, а ще взриви заведението заедно с българския си колега диджей Mascota. Шоуто ще достигне апогея си, когато на фона на хаус музиката модерни феи ще развеят спускащи се до земята коси, гъвкавите им тела ще са обгърнати от прозрачни воали, а в ръцете си - подобно на толкиновите елфи, ще държат арфи и флейти. Феерична приказка, която се нарича точно така – Fairy Tale.

David Penn има над 200 продукции и ремикси. Работил е за големи имена в музикалния свят като Sandy Rivera, Mariah Carey, Boy George, Simply Red, Jon Cutler, Masters At Work. Заради качествената си продукция диджеят е чест гост в най-добрите клубове в Испания, в Европа, Турция, Южна и Северна Америка. Носител е на редица награди: петкратно е най-добър диджей в класацията на DeejayMag, а два пъти е носител и на приз за най-добър диджей на Vicious Music Awards.  

Събитието се осъществява с медийната подкрепа на радио Nova, на чиито честоти се излъчва предаването на испанеца Urbana Radio Show - на 101.7 всеки четвъртък и събота от 17.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички