Църковен певец и Кончита Вурст превземат сцената на X Factor


Църковен певец и Кончита Вурст превземат сцената на X Factor

3941

Църковен певец ще изненада журито на X Factor с интересен музикален вкус и опит в поредния епизод на риалитито, който ще бъде излъчен по Нова ТВ от 22.00 ч. днес.

Методи Андонов ще сподели, че харесва пеенето в храма и съжалява, че неговите връстници не разбират духовната страна. Това няма да му попречи да заложи на рап изпълнение, в което няма да липсва типичния за музиката текст.

На сцената ще се появи и почитател на  Кончита Вурст, чието парче "Rise Like A Phoenix". спечели последното издание на конкурса "Евровизия". Артистичното представяне на Маломир Ингилизов ще се окаже мини спектакъл, впечатляващ за едни и прекален за други. Кои членове на журито ще подкрепят 15-годишния имитатор на Кончита и кои ще изкажат откровена критика, зрителите ще разберат този вторник.

Невероятните гласове на някои от кандидатите ще докажат, че за таланта няма възраст и граници. Четиринадесетгодишната Мария Илиева Гугушева (на снимката) ще покаже как една от най-чувствените песни – "Je t’aime", може да огласи шоуто с помощта на едно малко момиче. Силното изпълнение обаче ще постави Любо и Заки на двата полюса, противопоставяйки ги в истински спор. Различните аргументи ще продължат да се стрелкат до края на вечерта, в която съдиите ще остават непреклонни в различния поглед към някои участници.

Тези и още изпълнение, сред които  обещаващо завръщане на сцената след дълго прекъсване и "най-странната интерпретация" на Queen, предлага още новият епизод на XFactor.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички