Попитай спонсора


Попитай спонсора

4732

Както MySound.bg нееднокатно писа, SeeMe 2014 - музикалното събитие на Югоизточна Европа, отваря вратите си за български артисти от музикалната сфера в София между 25 и 27 септември.

Специално разработената "Слушателска сесия" дава шанс на всеки, създал авторска песен, да я представи пред потенциален издател, програмен или фестивален директор, а панелът "Попитай спонсора" – да се представят идейни музикални проекти пред потенциални спонсори.

"Пригответе своето парче, запишете го на CD или го пратете на info@seeme-sofia.com с тема: "Слушателска сесия" и елате в Sofia Live Club в подлеза на НДК от 16.00 ч. на 25 септември, четвъртък, за да слушате своето парче заедно със световни програматори и да получите бърза препоръка за него", приканиха организаторите.

Brix – продуцент, текстописец, консултант към Universal Music - Германия и конкурса "Гласът на Германия", и Дан Попи, основател на Cat Music/Media Services, държащи правата на репертоара на EMI Music за Румъния и класиран от списание Billboard сред 20-те най-добри независими мениджъри и откриватели на таланти и репертоари, са сред специалистите, които ще слушат парчетата.

Едновременно с това, като платформа за развитие на музикалния сектор в региона, SeeMe обръща внимание и на организаторите на музикални събития в панела "Попитай спонсора". Идейни проекти в сферата на музиката, които имат нужда от финансиране, за да се реализират, ще получат експертно мнение от потенциален спонсор за плюсовете и минусите на своя проект, как е представен, защо една марка би го подкрепила и защо не. Това ще се случи на 26 септември, петък, в 17.30 ч. в клуб Sofia Live Club след предварителна селекция на изпратени до info@seeme-sofia.com презентации.

Сред останалите акценти в програмата на седмото издание на SeeMe са стратегии за използване на YouTube за достигане до правилната аудитория; наръчник за авторски права – как максимално да се възползваме от творчеството си; енергийна ефективност в музикалната индустрия и много други. Конферентният ден ще завърши със среща на феновете с един от най-успелите дръм-ен-бейс диджеи – DJ SS, от 19.00 ч.

Съботният ден е посветен на практическата част от творческия процес в музиката с DJ Steven от Метрополис, COOH и Sound Ninja; а вечерите на забавната част с богата клубна програма и откривания.

Екипът на SeeMe 7 обяви партньорството си с четирите организации, работили заедно през юни 2014 в кампанията "Споделяме музика, емоция, култура": БМА, МУЗИКАУТОР, ПРОФОН и Българската хип-хоп асоциация (БХХА), с идеята да продължат заедно мотото на кампанията.

Пълната програма на тазгодишното издание на SeeMe може да видите тук:
http://seeme-sofia.com/index.php/conference/conference-programme

Всеки, който иска да посети SeeMe 7, трябва да се регистрира тук: http://seeme-sofia.com/index.php/conference/registration

Уеб: www.seeme-sofia.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички