Емануела: Гъзар бъди


Емануела: Гъзар бъди

5103

Емануела бе принудена да преодолее страха си, за да осъществи своя нови проект - "Гъзар бъди".

Певицата трябваше да пее до огромно черно куче, което внасяше респект у всеки от екипа. Въпреки че изпълнителката на "Ара Мюзик" има две кучета, та дори и дребни, тя сподели, че също се страхувала да погали и да седи до този буквално огромен черен звяр.

Специално за снимките на новия клип бе избрана уникална и рядка порода четириного - Кане корсо италиано. Този вид кучета се отличават с релефна и мощна мускулатура, грациозни движения, високи и снажни на ръст. Освен това, за да е изцяло в унисон с клипа, който е в черно и златно, избраното куче бе чисто черно, което е още по-рядко срещано.

"Не се притеснявах от оръжията, които включихме в клипа, нито пък от взривовете, които също имаше, а се страхувах да пея до кучето, което само с едно движение можеше да ни натръшка всичките. Но пък сцените с него се получиха много яки", разказа Емануела.

Тя за пореден път показа класа, професионализъм и убийствен сексапил. Точно в стил "Емануела", текстът провокира със закачливи изрази. Клипът е препратка към най-лъскавия и охолен живот, но и съпоставка между лукса и липсата на любов. А изпълнителката изглежда се е превъплътила в женския Дон Корлеоне.

Във видеото има кадри на скъпа и лъскава черна кола, на бърз мотор, който пили гуми, на красиви жени по бельо. И това не е всичко - за да се покаже изцяло какво значи да бъдеш гъзар, са включени сцени с мускулести мачовци, много пари и злато, както и оръжия. Разбира се, и експлозии.

"Гъзар бъди" е различен, интересен и агресивен проект, който се отличава от предишните ми клипове. Тук е и моментът да благодаря на соковете OKF Aloe Vera King, които ми се довериха за втори път за популяризацията им. Интересното е, че, макар че са напитки, решихме да взривяваме кенчетата със сок, тъй като се получи много добър ефект - парченцата алое в сокчетата се разпръснаха при взрива и стана доста зрелищно", сподели певицата.

Видеото може да бъде видяно ТУК.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички