Почитаме Cliff Burton (Metallica) с трибют тази събота


Почитаме Cliff Burton (Metallica) с трибют тази събота

4301

Tribute To Cliff Burton с участието на Hammerhead (BG) предстои в столичния клуб Rock It от 21.00 ч. тази събота, 27 септември.

Това е денят, в който през 1986 Metallica и светът загубиха един от най-виртуозните си музиканти. От тогава всяка година на същата дата фенове от цял свят отдават почит на великия басист.  
 
Безкомпромисността към аранжиментите и звука, както и орнаментиката на песните превърнаха Hammerhead (BG) не само в посланици на официалния фен клуб на Metallica в България, а и в най-харесваната и обичана трибют банда у нас. Специалното ѝ шоу, посветено на творчеството на покойния титан (на снимката), включва основно композиции на Metallica от периода 1983 – 1986. Освен тях ще бъдат представени и нови за трибют-сцената парчета. Събитието беше анонсирано и от официалния фен сайт на Сърдития квартет.

Шоуто започва точно в уречения час, затова не закъснявайте, приканиха организаторите от BGTSC.

На една сцена с изпълнители като Tim "RipperOwens и Tankard, 5- години Harvester Of Sofia, Tribute To Cliff Burton 2012, честването на 50-годишния юбилей на великия James Hetfield и 25-годишнината от излизането на един от най-великите албуми - "...And Justice For All!", 50-годишнината на Lars Ulrich, 30-годишнината на "Ride The Lightning", самостоятелни изяви пред пълни клубове, са неизменна част от визитката на музикантите.

Групата придоби известност и с факта, че постига успехите си, използвайки оригиналните китари на James Hetfield и Kirk Hammet - инструменти, които феновете нееднократно са виждали.

Вход: 6 лева.
 
18+

Medley:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xs47SPsEtvw

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички