Next.TV с лаунч парти премиера на FIFA 2015


Next.TV с лаунч парти премиера на FIFA 2015

4378

Първото по рода си интерактивно предаване Next.TV с водещ Роро ще отпразнува три седмици в ефир с грандиозно лаунч парти.

То ще се състои в столичния клуб Culture Beat от 19.00 ч. на 27 септември (събота).

За първи път на събитието всеки от гостите ще може да направи един мач на терена на новата серия от най-бързо продаващата се спортна игра на всички времена FIFA веднага след европейската ѝ премиера. За да е градусът на футболното настроение максимално висок, специални гости зад микрофона ще бъдат добре познати гласове на феновете, а именно екипът на коментаторите, отразявали мачовете от последното Световно първенство по футбол, които в реално време ще дават оценка на всичко, случващо се на екрана.

Предаването натрупа фенове и зрители за рекордно бързо време заради акцента върху теми, вълнуващи младежката аудитория като хай-тек и музика, затова те ще бъдат покрити и на събитието съответно с представяне на новата Xperia и сет на DJ Faith.

За тези, които нямат търпение до лаунч партито, пък този петък могат да гледат подробно представяне на играта FIFA 15 от Pulsar в студиото, както и демо мач между специално подбрани играчи. Традиционното гейм ревю е на култовата Wasteland 2 - едно от най-важните събития за РС гейминга от години насам, а за всички маниаци на тема игри има специален репортаж от Tokyo Game Show, което тази година счупи всички рекорди с четвърт милион посетители.

От Sony тази седмица се задава новата серия смартфони и таблети Z3. Сред гостите в студиото ще бъде експертът по дигитален маркетинг и един от създателите на Social Me Ален Попович, а музикалната тема ще бъде покрита с ексклузивно представяне на новия епизод от ONE SHOT серията видеоклипове на лейбъла Facing The Sun, дело на рапъра Garjoka от E.C.C.C.

Next.TV е в ефир всеки петък от 21.00 ч. по Box TV, Twitch TV  иwww.NextTV.bg

За повече инфо:  https://www.facebook.com/NextTVBulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички