Виж кой спечели безплатен пропуск за шоуто на Parov Stelar Band


Виж кой спечели безплатен пропуск за шоуто на Parov Stelar Band

3575

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели Event Zone, по чиято покана австрийската група Parov Stelar Band ще свири в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 3 октомври.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как е рожденото име на Parov Stelar?

Вярното е: Маркус Фюредер (Marcus Füreder).

Честито на Петър Тасев и Румяна Гетова

Формацията пристиг в пълен състав у нас. Дори след стотици изяви пред публика,  бендът  непрестанно експериментира със своята креативност и преминава границите на конвенционалната музика и изпълнение. Така всеки концерт е уникален и коренно различен от предишния.  Гостите ще представят както пиеси от актуалния си албум "Art Of Sampling", така и повечето от хитовете си дотук.

В събитието ще участват и българските посланици на винтидж културата -  The Smugglers Collective. Самите Павел и Митко са големи почитатели на Parov Stelar и за тях е изключително удоволствие да са подгряващи изпълнители. Гигът им ще е по-разчупен от обикновено. Диджеите са подготвили специален сет, а красивите момчета и момичета от oбщността за суинг танци Lindy Hop Bulgaria ще създадат много добро настроение на всички. 

Зад името Паров Стелар е Маркус Фюредер, роден на 27 ноември 1974.

Първите му продукции излизат под псевдонима Plasma, подписани с неговото истинско име. Започва да продуцира под псевдонима Parov Stelar през 2004. Същата година основава и собствения си лейбъл - Etage Noir Recordings. Първият реализиран проект на компанията е EP "KissKiss", последван от "Rough Cuts", който го изстрелва на международната сцена на електронната музика.

Неговият специфичен подход, съчетан с таланта и усета му към звуковата естетика, предизвиква огромен интерес от страна и на публиката, а и на колегите му от цял свят.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички