Николета Лозанова ще нищи шоубизнеса в ефира на bTV


Николета Лозанова ще нищи шоубизнеса в ефира на bTV

4169

Седмичното предаване "Папараци" с водещ Николета Лозанова тръгва по bTV от 22.00 ч. тази неделя, 28 септември.

Ни Ло и нейният екип ще показват скрития живот на известните личности у нас. Водещата ще работи заедно с над 15 професионални папараци, които ще разкриват випаджиите в техните не толкова звездни моменти и ще представят доказателства за новите им връзки, раздели и прегрешения. За първи път в българския телевизионен ефир "Папараци" ще предложи уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с модерна техника за проследяване, обещават от екипа на предаването.

"Аз самата имам амбициите да продължавам да откривам най-горещите новини от българския шоубизнес, да разплитам най-скандалните истории и да създавам сензации. През последната година се убедих колко трудно се случва всичко това, колко усилия и ресурс са нужни, за да бъде доказана една нова любов или раздяла, но вкусът на успеха е несравним. Самата аз попадам ежедневно в "измислени" истории на страници на родните таблоиди, ето защо осъзнавам необходимостта от подобен формат, който да показва истинските новини. Всички правим разликата между това да прочетеш в пресата, че две звезди са се влюбили и между това да ги видиш прегърнати на екран", коментира водещата.

В продължение на един час Николета и хора ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните. Специална роля в "Папараци" ще има и светската репортерка Лили, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата. Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от звездния живот. Телевизионният таблоид на Лозанова има амбицията да показва и най-актуалните български звезди, техните неразказвани истории и лични изповеди.

Това е огромна крачка напред в кариерата на плейметката, чиято звезда като водеща изгря в "Поверително от NL" в ефира на ТV 7.

Дължи го на продуцентите си Иван Христов и Андрей Арнаудов от "Междинна станция", които прекратиха работата си в ТV 7, но успяха да подпишат договор с ръководството на най-скъпия ТВ ефир у нас.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички