Viva La Cubanita


Viva La Cubanita

3988

Кубински ритми, горещи танци и експлоадиращо шоу с екзотичен вкус ще сгреят нощна София в началото на есенния сезон с партито Viva La Cubanita.

Присъстващите на събитието, което ще се състои в едноименното столично заведение от 20.00 ч. на 30 септември, ще се насладят първи на стартовото Grand Show. То ще презентира обновената програма на La Cubanita bar & dinner - истинският вкус на Куба.

Специален гост на вечерта ще бъде Алфредо Торес (на снимката) - след изключително успешни участия в лятната "Ла Кубанита" в Свети Влас, той бе включен в октомврийския афиш. Подпомогнат от Айвън и Начо Паскал (Maximus) ще изненада публиката, която го познава единствено като латино изпълнител, с ефектни изпълнения в различни денс стилове.

Българските Джипси Кингс - Банда Дел Падре, ще вдигне градуса с горещи кавър хитове и нови авторски песни. Продуцентът на Maximus - Иван Иванов-Айвън, и хореографът Начо Паскал имат специална изненада за редовните клиенти - лайфът на Дел Падре ще бъде в комбинация със страстно фламенко шоу.

Гостите ще могат да усвоят горещите стъпки на латинотанците със Salsa Teachers - утвърден бранд за латино парти на хореографа и танцьор Коста. Той ще продължи традицията на уикенд купоните за всички почитатели на горещата кубинска музика.

Голямата премиера на сезона ще бъде дебютното резидент шоу на "Ла Кубанита", продуцирано от New Max Musical & Dance Асademy. В него участват певци и танцьори с водещ, които имат тематичен репертоар върху култови латино хитове на Джей Ло, Шакира, Рики Мартин, Енрике Иглесиас, емблематични ретро, мюзикъл и популярни филмови теми.

Феновете на екзотичните забавления отново ще осъмват с мъжкото шоу Maximus. Екипът на групата се състои от ново поколение артисти и репертоар, който включва вокално -хореографски изпълнения върху емблематични хитове, обединени от концепцията Kings Of Pop & Rock от Elvis до Michael Jackson. Плюс новите авторски проекти на групата в стил етно-латино поп денс.

Новият хореограф и солист на Maximus- Начо Паскал, е финалист от испанската версия на денс риалитито So You Think You Can Dance, работил e с хореографа на испанската звезда David Bisbal.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички