Young BB Young с ново парче в :PM Club на 2 октомври


Young BB Young с ново парче  в :PM Club на 2 октомври

4629

Популярното черно парти King Vanity Black в актуалния столичен :PM Club ще премине под знака на две премиери.

Специални гости на 2 октомври са веселяците Young BB Young, които ще представят за първи път ново парче, а професионалните танцьори Пламен Андреев - Пачо (The Hive) и Здравко Костадинов (Groovez) ще взривят публиката с най-новото си денс шоу.

Наред с познатите култови хитове на Young BB Young "Featuring" с Криско, "О, колко си прост", "Вън ти, мастийо долна" и "BMW", феновете на King Vanity Black ще станат свидетели и на премиерата на най-новото, провокативно парче на атрактивните рапъри. Владо Черния пък ще ни върне към корените на хип-хопа, а именно реденето на рими върху бийт от едно МС в сайфър, с летния хит "Къде е якото".

За да направят вечерта още по-гореща, под звуците на най-яките черни бийтове, подготвени от DJ Stancho и DJ Ray Bon, към партито ще се включат и двама от най-популярните професионални танцьори у нас - Пламен Андреев - Пачо (The Hive) и Здравко Костадинов (Groovez). Познати от участията си в редица български музикални клипове, риалити форматите X Factor, "Музикална академия", Dancing Stars и работата си с артисти като 100 Кила, Мария Илиева, Сантра, Дивна, Криско и др.,  двамата ще представят специална хореография.

Специално за шоуто са подбрани и обработени TRAP ремикси на едни от най-големите хип-хоп хитове.

Turn Up хореографии и взривоопасен заряд са ключовите елементи в най-новото шоу на The Hive и Groovez.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички