Swingin Around The World каца отново в София този четвъртък


Swingin Around The World каца отново в София този четвъртък

4330

Пионерите на винтидж културата в България - The Smugglers Collective, канят отново на музикална екскурзия.

Второто издание на Swingin’ Around The World е на 2 октомври, четвъртък. Мястото на излитане е столичният клуб "Terminal 1".

Опитните пилоти на Smugglers Airlines ще отведат любителите на винтидж емоциите до града, който никога не спи - Ню Йорк Сити.
 
Пътуване до Ню Йорк за The Smugglers Collecitve означава Harlem, Cotton Club, Savoy Ballroom, джаз клубове, танци и неизгасващи светлини! Именно в Ню Йорк през 20- те години на миналия век се раждат суинг музиката и танците, благодарение на които става толкова популярна.

За удобството на пасажерите и музикалната селекция по време на полета ще се грижат The Smugglers Collective, заедно с екип от усмихнати стюардеси. През вечерта диджеите ще миксират от специално изграден пулт във формата на пилотска кабина, а "Terminal 1" ще бъде преобразен в нюйоркски пейзаж.

По време на полета очаквайте много  танци и музика - суинг, рок-ен-рол, ритъм-ен-блус, електро суинг и страхотно настроение, анонсираха организаторите. Специално внимание ще бъде обърнато на биг бендовете от ню йоркските клубове, Louis Armstrong, Chick Webb Аnd His Orchestra, Count Basie, Duke Ellington, Cab Calloway и много други, както и на Lindy Hop танцьорите!

Swingin’ Around The World ще бъде и подгряващо събитие преди концерта на Parov Stelar Band, който ще се проведе на следващия ден в "Арена Армеец". Както MySound.bg вече писа, родният тандем ще се заеме с нелеката задача да бъде съпорт на електро суинг легендите.

Часът за Check-in е 21.00, a излитането - точно в 22.00 ч. Билетите са по 5 лв. с включени летищни такси.

"Терминал 1" е на "Ангел Кънчев" 1.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички