Parov Stelar: Българската публика знае как да направи купон


Parov Stelar: Българската публика знае как да направи купон

3985

Музикантите от The Parov Stelar Band обещават да "взривят" меломаните в зала "Арена Армеец", обявиха от Event Zone, организиращи концерта на авторитетната австрийска формация.

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието е утре, 3 октомври.

За най-грандиозното си шоу в България електро суинг сензацията идва в пълен състав - Cleo Panther,  Max The Sax, Jerry di Monza, Michael Wittner,  Willie Larsson Jr. и Marcus Füreder. Концертът им ще бъде "с чисто нов дизайн, нови парчета, нова енергия на сцената... Но все още със старото най-добро качество".

Залата ще отвори врати в 19.00 часа, а вечерта ще започне в 20.00 часа с подгряващ гиг от талантливите диджеи - The Smugglers Collective и танцьорите от Lindy Hop Bulgaria. След тях на сцената ще излязат гостите. Всички, заредени с положителни емоции, са добре дошли в клуб Mixtape 5 на официално афтърпарти, където за притежателите на билет от концерта, входът ще бъде свободен.

За най-нетърпеливите The Smugglers Collective са предвидили официално подгряващо парти в столичния клуб "Терминал 1" тази вечер. Те ще ни настроят на вълните на суинга с наелектризиращ ритъм. Marcus Füreder казва, че "българската публика знае как да направи купон".

Очаквайте подробности и ексклузивни кадри от пристигането на The Parov Stelar Band в България на официалната уеб и фейсбук страница на организаторите. http://www.eventzone.bg/, https://www.facebook.com/eventzonebg

Билети за концерта все още може да намерите в мрежата на Eventim на цени от 60 лв. и 100 лв. Ако все още не сте закупили своя пропуск, побързайте, защото на място билетите ще бъдат на цени от 70 лв. и 110 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички