Спечели безплатен пропуск за мегапартито 20 години Metalheadz


Спечели безплатен пропуск за мегапартито 20 години Metalheadz

6016

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в така популярната електронна организация H.M.S.U., по чиято покана именити диджеи и продуценти от авторитетния лейбъл Metalheadz ще застанат зад пулта в столичния парти център "4 км" на 11 октомври.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието, което ще ознаменува 20-годишнината на звукозаписната компания у нас.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича дългоочкваният албумът на Ulterior Motive, който ще се появи в каталога на Metalheadz този месец?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Metalheadz

Очакваме до 00.00 ч. на 10 октомври, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!  

Три от най-влиятелните имена в екипа на Goldie и неговия проект Metalheadz ще водят програмата на среднощната забава, организирана от неуморния екип на H.M.S.U.

Публиката ще може да се наслади на селекцията на новозеландеца Dom & Roland, британците Ulterior Motive (на снимката) и американеца Doc Scott.

Мнозина смятат Metalheadz за де факто основоположници на жанра дръм-ен-бейс, които дефинират стила и го разграничават от джънгъл течението в ранните години на 90-те. Лейбълът е иницииран от небезизвестния Goldie и стартира с издания от Goldie, Photek, Alex Reece, Dillinja, Ed Rush и др. И до днес е изключително престижно за всеки в областта на дръм и бас музика да се разпише с парче с тази марка.

Партито в София е част от празненствата по случай навършването на 20 години от първото официално издание на Metalheadz - сплит с траковете на Doc Scott ("V.I.P. Drumz") и Goldie ("V.I.P. Riders Ghost").

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички