Звезден отбор се включва във футболния турнир на Holiday Heroes


Звезден отбор се включва във футболния турнир на Holiday Heroes

4022

Holiday Heroes стартира мащабната си коледна кампания за трета поредна година.

За начало на тазгодишното издание празничните герои залагат на турнир по мини футбол. В събитието, което ще се състои на 11 и 12 октомври, ще вземат участие над 22 отбора на едни от най-успелите и големи компании в страната.

Наред с корпоративните участници в турнира се присъединява и звездният отбор на Лео Бианчи. Вече са известни имената и на останалите съотборници на усмихнатия италианец. С фланелка на тима ще излязат певците Орлин Павлов и Играта и бийтбоксър № 1 едно в България - Skiller, както и момчетата от хитовата банда СкандаУ (на снимката) и DJ Doncho, познат на всеки клубен меломан. Освен музикални звезди, отборът на Лео залага и на лица от риалити формати. Така в редицата на звездния отбор се нареждат Миро, победител в "Биг Брадър" 2 и колоритният Панайот от третия сезон на хитовия риалити формат. Компания ще им прави и синът на Георги МамалевАлекс.

Срещу звездния отбор ще излязат корпоративните футболни формации на UnicreditBulbank, BNP Paribas Personal Finance, Smart Communications, Max Тelecom, Great Wall, HP, Kammarton, Asic Depot, Vivacom, Unimasters logistics, СИБАНК, Mtel, Bella, NetInfo се присъединиха и футболистите на Advanced Nutrients, Мусагеница Спорт, NIK, Red Devil Catering, Pepsi, Kamenitza, Generali и B Fashion.

Официален застраховател на футболното събитие е Generali, а за кетъринга на футболните ентусиасти в благотворителната инициатива са се погрижили Pepsi и Red Devil Catering. Техническото обезпечаване ще е в ръцете на Right Rental, а за терена ще отговарят от Мусагеница Спорт.

Всичко за събитието може да следите на Фейсбук страницата на Holiday Heroes: www.facebook.com/HolidayHeroes.bg  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички