P.I.F. предизвикват своите фенове с Моите седем най-важни думи


P.I.F. предизвикват своите фенове с Моите седем най-важни думи

4950

"Седем думи от мен, седем рози в един ден,

стих подарен, седем пъти за спомен".

Вдъхновени от този свой стих, музикантите от група P.I.F. отправят предизвикателство към своите фенове: докато светът се задръства от празни, ненужни, безсмислени, болни и опасни думи, вие открийте седемте най-важни за вас думи и ги споделете със света.

За целта използвайте без ограничение аудиото, видеоклипа или караоке версията (или части от тях) на песента "Седем" и върху нея създайте свой видеоклип като използвате смартфон, камера, рисунки, фотографии, глас, анимация, 3D, слайд или друго, което фантазията ви сътвори, приканиха рокаджиите.

Няма правила, а само една цел  - да отворим сърцата си и да споделим на света своите седем най-важни думи. Готовите видеоклипове  споделяйте на страницата на P.I.F. във Facebook.

Десет от авторите и създателите на видеоклипове, събрали най-много лайкове, ще получат покани и тениски за концерта на P.I.F.  "Седем думи" в Sofia Live Club на 16 октомври,   чиято концепция  включва излъчването на части от най-харесваните във Facebook видеоклипове. Крайният срок за класирането е 10.00 часа на 12 октомври.

Групата от сега е убедена, че от "седемте думи" на феновете ще бъде създадена следващата им песен. А някой друг пък ще се вдъхнови за стих.

И ето как вашите най-важни седем думи  ще имат шанса да докоснат и много други отворени сърца.

Както MySound.bg вече писа, "Седем" е включена в албума P.I.F.4, с който бандата зарадва почитателите на алтърнатив рока през 2013, а видеото към парчето представя оригинални кадри от концерта, по време на който Димо Стоянов и Ко. официално презентираха диска.

https://www.youtube.com/watch?v=ZFiAka99htw

Плейбек: https://soundcloud.com/dimo-stoyanov-pif/sedem-playback

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички