Куп звезди откриха нов нощен клуб в София


Куп звезди откриха нов нощен клуб в София

4320

Дует Expose и Мартен се превърнаха в звездни орисници на най-новото клубно заведение в центъра на София - Monbar club.

Цвети и Светьо изглеждаха перфектно  и комплиментите към тях не спираха цяла вечер. Те поздравиха гостите с няколко изпълнения на живо и вдигнаха градуса на настроението на макс. Мартен, който стана баща преди броени дни, беше в ампоато си на диджей и през цялото време не остави за минута седнали гостите на заведението. Той не скри голямата си радост от най-важния момент в живота му и побърза да покаже новата татуировка в колекцията си, а именно името на неговата дъщер.

За да уважи събитието присъства и младата певица Ева, която съвсем скоро ще издаде   трети самостоятелен сингъл. Станислав ХристовСтенли, които е режисьор на едни от най-успешните ТВ предавания, включително  "ВИП Брадър" 2014 беше сред специалните гости и остана "видимо доволен" от партито. Не останаха и незабелязани талантливите момчета Траян и братята Иво и Пламен Добреви от тазгодишния сезон на X Factor, които пожелаха много успех на новото заведение и се заканиха, че скоро може да направят  неповторим лайф в него.

Много танци, положителни емоции и сладки флитове имаше през цялата нощ, а собствениците на заведението, че това е само началото.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички