Future INC за първи път в България


Future INC за първи път в България

3653

Музикалният експериментален феномен  - Future INC, пристига за първия си гастрол в България.

Македонското дуо ще застане зад пулта в популярния столичен клуб Mixtape 5 от 22.00 ч. този петък, 10 октомври.

Млади, нестандартни и талантливи, Kid H.E.Y.O и Mario Eddie са в основата на експерименталната колаборация, която отскоро набира сили в цяла Европа.

Македонците определят себе си като електронно-аналогово дуо, което създава раздвижени кавъри и римейк версии на познати парчета с помощта на най-съвременните музикално-технологични джаджи.

Съвсем в стила на момчетата предстои да чуем на софийска територия поредния революционен и до голяма степен - неподражаем лайв сет, изграден с помощта на миди контролери, перкусии, kaoss pad, най-обикновена клавиатура и не на последно място - индивидуалните им вокални способности.

https://www.youtube.com/watch?v=OofeiqNCUiI

Игор Андреев (кid H.E.Y.O.) наследява афинитета и усещането си за музика от своя баща, който е бас китарист. Изкуството е неизменна част в живота на Игор от най-ранна детска възраст. Той завършва основното си образование в музикално училище, изучавайки пиано. Докато пред него не попада и първата диско касетка... Тогава Игор преоткрива музикалната си страст и заминава за Дубай, където "окупира" пулта на Royal Ascot rooftop lounge bar  като резидент диджей. След престоя си в Дубай се изявява за кратко и като резидент в Sensual beach bar, Тенерифе. В момента Игор работи в студиото си в град Прилеп, като съвсем скоро подписва официален договор с Inovativa Group.

Марио Кузманоски (Mario Eddie) е едва на 18, а от 5 години вече сериозно привлича интереса на македонските радиостанции, които често го канят като гостуващ диджей  в националния ефир. Той също наследява музикалния талант от своя баща, като днес, покрай договорните ангажименти с Inovativa Group, също така продуцира музика и свири на пиано.

Младото експериментално дуо дава сериозни заявки за много обещаващо музикално бъдеще на световно ниво.

Вход: свободен.

Future INC - Official Facebook Page:
https://www.facebook.com/FutureIncMk

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички