ЧРД на Rockabilly.bg: Руки в Брюки


ЧРД на Rockabilly.bg: Руки в Брюки

4221

Порталът за рокендрол и винтидж култура Rockabilly.bg празнува своя трети рожден ден с концерт на украинската рок-ен-рол сензация Руки ’в Брюки в столичния клуб Mixtape 5 на 18 октомври.

Верен на традицията, екипът на портала отново ще "поскъпне" с впечатляващо парти и концерт, пренасяйки посетителите в златната ера на рок-ен-рола, 50-те.  Вечният стил този път пристига от Киев, което не е никак случайно.

Бандата е сформирана през 2006. Името ѝ (с ръце в джобовете) буквално олицитворява начина, по който основателят Александр "Юный" се озовава от Харков в Киев ...заради любов с местна девойка.

Музикантите съчетават няколко стила - рокабили,  джъмп блус и суинг, преливащи по уникален начин. Гостите са невероятно сценично присъствие, а автентичното им звучене ги нарежда сред най-любимите банди на европейските фестивали.

Украйна има една от най-силните сцени в това направление. Киев е домакин и на изключително популярния рокабили/сайкъбили фестивал Ukrabilly Bang.

Празник е, очаквайте изненади, оповестиха организаторите, обещавайки вечерта да е пъстра и изпълнена с емоции. Сред специалните гости е очарователното българско трио The Scarlett Sisters. Дамите ще представят и разкошните тоалети на модния бутик Vintage Sofia, следващ визията 50’s style!

Mixtape 5 ще отвори врати точно в 21.00 ч. Музикалната селекция на  Rockabilly.bg ще подгрее подобаващо за предстоящия лайв, а дамите ще могат да направят своите тематични pin-up прически и грим в обособената Pin Up зона. 

Билети:
12 лв. - предварителна продажба в мрежата на Еventim.bg
15 лв. – в деня на събитието, на място в клуба

Mixtape 5 е на бул. "България", подлез "Галерия", до НДК.

Rockabilly.bg e портал за винтидж култура в България и по света. В сайта има   информация и новини за предстоящи концерти, партита, изложби, както и любопитни факти, свързани с музиката, танците, ретро автомобилите и мотоциклетите от епохата 30-те-  50- те години на миналия век.

За 3-годишното си съществуване в Rockabilly.bg са отразени над 400 тематични събития, предимно от България. Сайтът успешно промоутира на местна сцена групи като Mystery Gang (HU), The Rocker Covers (UK), Breathless (GR). Станалият традиционен винтидж базар е също част от инициативите на портала.

Идеалната цел на Rockabilly.bg e да създаде пространство и възможност за развитие и популяризиране на винтидж културата в България във всичките ѝ аспекти.

Събитието е с изключителната подкрепа на Sailor Jerry Rum.

Фейсбук адрес: https://www.facebook.com/events/484906814979435/

Руки’в Брюки
http://www.ruki-v-bryuki.com/
The Scarlett Sisters
https://www.facebook.com/thescarlettsisters?fref=ts
Vintage Sofia
http://www.vintagesofia.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички