Пионерите на метълкора Stampin Ground в София тази неделя


Пионерите на метълкора Stampin Ground в София тази неделя

4346

След като стана ясно, че Stampin' Ground се събират след дългододишно отсъствие и ще свирят на фестивала Sonisphere в Англия, беше въпрос на време да дочакаме нова тяхна визита и тук.

Ето: вече всичко е потвърдено - британската банда идва в София на 12 октомври (неделя), известиха организаторите hcspirit.

Концертът ще се състои в клуб 8 Ball (ул. "Цар Самуил" 50), а в шоуто ще се включат още три банди – Eden Demise (идват директно от Гърция, където също са съпорт на Stampin’ Ground), Взрив (които за последните 10 години са свирили точно веднъж в София) и Nebula (новата банда на Били – вокалистката на Dan Koloff).

Stampin Ground са създадени през 1995 като една от първите метълкор банди в света. Стилът им и до днес остава почти неподражаем със специфичните грууви моменти, които добавят към звученето си. Последният им албум "A New Darkness Upon Us", след който се разпаднаха, бе издаден от Century Media, а в момента бандата има амбиции и за нов материал след официалното си възраждане.

Британската група свири в софийския Военен клуб преди повече от 10 години и най-после дойде моментът, в който да повтори паметното си шоу от 2004.

А най-хубавото е, че момчетата не са загубили и грам от формата си през цялото това време - https://www.youtube.com/watch?v=TJbWcWdaPHs

Билетите са по 20 лева в магазин 100 Beers (София, улица. "Златовръх" 31 www.100beers.bg), Anonymous Tattoo (София, улица "6-ти септември" 33) и онлайн на www.hcspirit.com

В деня на концерта ще се продават само на входа в клуба по 25 лева.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички