Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Смях и откровения в Гласът на България


Смях и откровения в Гласът на България

4010

Танци, смях и небивали откровения на треньорите предстоят в седмия епизод на "Гласът на България", който ще бъде излъчен от bTV тази вечер.

В кастингите "на тъмно" изненадите не спират. В предишното издание екстравагантен участник демонстрира огромно самочувствие, въпреки че приспа треньорите, скрита зад завесата изпълнителка предизвика странни предположения у менторите, а един кандидат за слава очарова Наско от Б.Т.Р. с песен на ... Наско от Б.Т.Р.

Шоуто ще започне от Болград с историята на 21-годишно момиче, което пропътува стотици километри с автобус, за да се яви в "Гласът на България" и да изпее пред треньорите не друго, а "Я кажи ми, облаче ле бяло". След изпълнението й Миро се впуска в спомени за своите пътувания до Одеса, а Деси разкрива какви емоции я обхващат, когато представя песента пред българи в чужбина.

Изненадите за треньорите не спират до тук. Изпълнението на втората участничка ще провокира напрежение между Деси и Наско. Според нежната част от треньорите, Наско е бил толкова разчувстван, че самата тя се чуди дали е честно да направи опит да привлече момичето в своя отбор. Какво ще реши изпълнилата "Ain’t No Love" по уникален начин софиянка и дали някой ще се досети коя е тя, зрителите ще разберат тази неделя от 20.00 часа.  

Желаещите за изява на сцената на "Гласът на България" провокираха треньорите и все по-често зрителите ще чуват реплики като "Въобще няма да злорадствам" - Миро, "Ако никой няма да говори, аз да си я взимам, или?" – Наско, "Тази мацка е толкова луда, че, ако премине битките, ще направи Лейди Гага да изглежда като детска вокална група Веселите зайчетаМиро, "Ако бях с тениска, щях да я скъсам" – Деси, "Сега се навря между шамарите" – Орлин и "Не трябва да се подлага на съмнение шестото чувство на Деси" – Орлин.      

С това изненадите от различно естество не спират. 35-годишна дама от Пловдив поведе "своята битка" боса и облечена в сватбената си рокля, а Мартен изгуби ума и дума, когато разбра, че дамата е знаела преди него и всички зрители кои ще бъдат треньорите. 20-годишна лекоатлетка, носителка на 62 медала, също шашна менторите с таланта си, а 53-годишен мъж от Криводол извади глас, напомнящ 17-годишно момче.

На сцената ще се качат още участници от предишните сезони, които търсят потвърждение на таланта си, известен дует, който ще се изяви поотделно, и участници, придружени от финалисти от предишния сезон.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички