Смях и откровения в Гласът на България


Смях и откровения в Гласът на България

3987

Танци, смях и небивали откровения на треньорите предстоят в седмия епизод на "Гласът на България", който ще бъде излъчен от bTV тази вечер.

В кастингите "на тъмно" изненадите не спират. В предишното издание екстравагантен участник демонстрира огромно самочувствие, въпреки че приспа треньорите, скрита зад завесата изпълнителка предизвика странни предположения у менторите, а един кандидат за слава очарова Наско от Б.Т.Р. с песен на ... Наско от Б.Т.Р.

Шоуто ще започне от Болград с историята на 21-годишно момиче, което пропътува стотици километри с автобус, за да се яви в "Гласът на България" и да изпее пред треньорите не друго, а "Я кажи ми, облаче ле бяло". След изпълнението й Миро се впуска в спомени за своите пътувания до Одеса, а Деси разкрива какви емоции я обхващат, когато представя песента пред българи в чужбина.

Изненадите за треньорите не спират до тук. Изпълнението на втората участничка ще провокира напрежение между Деси и Наско. Според нежната част от треньорите, Наско е бил толкова разчувстван, че самата тя се чуди дали е честно да направи опит да привлече момичето в своя отбор. Какво ще реши изпълнилата "Ain’t No Love" по уникален начин софиянка и дали някой ще се досети коя е тя, зрителите ще разберат тази неделя от 20.00 часа.  

Желаещите за изява на сцената на "Гласът на България" провокираха треньорите и все по-често зрителите ще чуват реплики като "Въобще няма да злорадствам" - Миро, "Ако никой няма да говори, аз да си я взимам, или?" – Наско, "Тази мацка е толкова луда, че, ако премине битките, ще направи Лейди Гага да изглежда като детска вокална група Веселите зайчетаМиро, "Ако бях с тениска, щях да я скъсам" – Деси, "Сега се навря между шамарите" – Орлин и "Не трябва да се подлага на съмнение шестото чувство на Деси" – Орлин.      

С това изненадите от различно естество не спират. 35-годишна дама от Пловдив поведе "своята битка" боса и облечена в сватбената си рокля, а Мартен изгуби ума и дума, когато разбра, че дамата е знаела преди него и всички зрители кои ще бъдат треньорите. 20-годишна лекоатлетка, носителка на 62 медала, също шашна менторите с таланта си, а 53-годишен мъж от Криводол извади глас, напомнящ 17-годишно момче.

На сцената ще се качат още участници от предишните сезони, които търсят потвърждение на таланта си, известен дует, който ще се изяви поотделно, и участници, придружени от финалисти от предишния сезон.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички