Графа с хитовата си осанка за втори път в клуб Bedroom Premium


Графа с хитовата си осанка за втори път в клуб Bedroom Premium

4091

Графа ще представи поредното си хитово парче - "Домино", дни след неговата премиера с изява в клуб Beroom Premium на 16 октомври.

Съпорт на второто гостуване на певеца в популярното столично заведение ще бъде DJ Gorro.    

Графа ще изпълни най-новите си парчета, сред които и грабващото от първо слушане "Домино".

С него той още веднъж завоюва водещата си позиция в българската поп музика. Песента грабва от първо слушане с уникалната си чувственост, смислен текст, музика и изпълнение.  

Графа започва да работи върху сингъла в началото на лятото и минава през различни етапи, докато стигне до завършените композиция, аранжимент и текст. Песента засяга дълбоки и сериозни теми, символично изобразени чрез желанието и усилията на едно момиче да се бори в името на любовта, но посланието се разпростира и отвъд романса. Фехтовката олицетворява битката между двете страни в човешките взаимоотношения и представя начина, по който героинята иска да впечатли своя възлюбен.

През септември УНИЦЕФ обяви, че Графа е новият посланик на добра воля на организацията в България. В новата си роля популярният изпълнител ще работи, за да привлече вниманието на широката общественост и младите хора у нас към предизвикателствата, пред които са изправени децата и семействата в риск, както и да ги ангажира с включването им в намирането на решения.

В подкрепа на УНИЦЕФ певецът подготвя специален акустичен концерт в зала 3 на НДК на 25 ноември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички