Румънеца и Енчев тръгват на парти обиколка с плейбойки


Румънеца и Енчев тръгват на парти обиколка с плейбойки

4224

Едно от най-атрактивните и секси турнета за сезона - това на Румънеца и Енчев, стартира от кърджалийския клуб "Аура" на 17 октомври.

Рапърите тръгват на път с хубавиците, красили кориците на мъжките списания. Дуетът ще енергизира публиката с познати и нови хитове като "Хотел" и "Лято". А за това "има ли хубави жени" двамата нямат и притеснение, защото ще си правят компания с момичетата, намигали от корицата на Playboy и добре познати под името Secret Garden Show. Сред тях са Румяна Калоферова - плеймейтка, и Гергана Аролска, която освен като модел, се изявява и като актриса в международни продукции.

Момичетата ще танцуват с авангардни костюми и ефектни фешън хореографии в команията на Румънеца и Енчев по време на Shark Secret Tour, а допълнителен колорит на шоуто ще внесе участието на бийтбоксъра DJ Red One. Турнето, което ще продължи до 7 ноември, включва градовете Кърджали, Благоевград, Ботевград, Ямбол, Добрич и Варна.

Shark Secret Tour се организира от Select Music Media и Shark Energy Drink Bulgaria. Всеки концерт ще представлява разтърсващо двучасово клубно шоу.

Shark Secret Tour:
Кърджали – клуб "Аура"  -  17 октомври
Благоевград – клуб Xtreme - 18 октомври
Ботевград – клуб "Нощ и ден" - 24 октомври
Ямбол – клуб The Best - 25 октомври
Добрич – клуб "Бакарди" - 30 октомври
Варна – клуб B1 - 7 ноември

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички