Contact:Кой спечели безплатен пропуск за партито на Роджър Санчез


Contact:Кой спечели безплатен пропуск за партито на Роджър Санчез

3603

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели в клуб "Ялта", по чиято покана актуалният диджей и продуцент Роджър Санчез (Roger Sanchez) ще пуска на 18 октомври.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кое е парчето на No Doubt, за ремикса на което Роджър Санчез бе удостоен с награда "Грами"?

Вярното е: "Hella Good".

Честито на Мария Атанасова и Радослав Боров.

Най-популярните посланици на електронния саунд в България - клуб "Ялта" и радио NOVA, обединиха усилия за специален парти уикенд. В две последователни вечери, на 17 и 18 октомври, в "Ялта" ще бъде отпразнуван старта на най-новото предаване в ефира на радио NOVA Contact, зад което стои резидент диджеят на клуба Stefan Popov, а легендарният Роджър Санчез ще бъде зад пулта в съботната нощ. Той се завръща за среща с една от най-любимите си публики – българската.

Stefan Popov стартира свое собствено предаване в ефира на радио NOVA на 23 октомври, но официалното начало на Contact ще бъде дадено в петък, 17 октомври. Contact ще се излъчва от 18.00 ч. всеки четвъртък, а веднъж в месеца Stefan Popov ще организира и едноименни партита. Името е препратка към "връзката", която музиката прави с различни спомени, преживявания и хора. Резидентът на клуб "Ялта" ще залага както на позабравен, но качествен саунд, така и на музика, която дори е изпреварила времето си. Партито със Stefan Popov е с вход свободен до 00.30 ч.

Следващата нощ – 18 октомври, е запазена за един от най-влиятелните диджеи всички времена – Роджър Санчез. Емблема на електронната музика на върха на класациите още от 90-те години на миналия век, той не губи своята популярност и не спира да нажежава дансинга в топклубове в целия свят и до днес. Предаването му Release Yourself звучи в България вече десет години само на честотата на радио NOVA – 101. 7FM, всеки петък от 18.00 ч. с повторение в събота от 20.00 ч.

Роджър се завръща в клуб "Ялта" за дълга, вълнуваща нощ с най-качествените клубни парчета, но и нови, нечувани до сега тракове.

За повече информация:
www.radionova.bg

Междувременно все още може да пробваш късмета си за безплатна двойна покана за партито Вallantine's MyBeatLive.

Виж как ТУК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички