Рут Колева и Стефан Вълдобрев заедно в клуб Терминал 1


Рут Колева и Стефан Вълдобрев заедно в клуб Терминал 1

3656

Рут Колева и Стефан Вълдобрев канят феновете на качествената българска музика в столичния клуб " Терминал 1" в 21.00 ч. тази събота, 18 октомври.

Както MySound.bg вече огласи, концертът под надслов на хита "Бряг с цвят най-зелен" бе обявен миналия месец, но пренасрочен заради лошото време.

Закупените за предишния концерт билети (от 3 септември) ще важат и за предстоящия на 18 октомври без презаверка и без промяна в цената.

Двамата изпълнители и творци имат множество концертни изяви заедно, но за първи път меломаните ще могат да чуят дуетните и соловите им песни на едно място. Двете групи ще излязат на сцената с два отделни сета, както и за общи колаборации. Рут Колева & Live  Band обещават едночасов концерт с много емоционален соул и ню джаз. Тя ще изпълни   парчета както от последния си диск "R U T H", спечелил наградата за "Най-добър албум" за 2014 на наградите на БГ Радио, така и от свои предишни хитове.

"Обичайните заподозрени" са Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко, които заедно със Стефан Вълдобрев ще поднесат музика за полет на духа и ума.  Смес от инди поп и рок с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове. Групата стои зад проектите "Към", "Пропаганда, Хромозоми, Силикон", "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" и "Революция",  достигнали общ тираж от над 250 000 копия.

Освен дуета "Бряг с цвят най-зелен", Рут и Стефан са подготвили няколко специални изненади за присъстващите, една от които е песента "Аз ли съм или не съм", звучаща уникално различно и красиво интерпретирана от Колева.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg

Преди броени дни Рут представи новия си сингъл - "Тук с теб". Песента е нейното завръщане към романтичния соул и ар-ен-би саунд, с който изпълнителката  стартира кариерата си преди няколко години с парчето "Близо". "Новата песен е вдъхновена от моите лични преживявания в последните месеци, и от човека, с който съм в момента. Сюжетът на клипа разказва се за това как, когато страшно много искаш да си до един човек, можеш да си представиш неговото присъствие, да водиш разговори с него, да мечтаеш и проектираш в съзнанието си какво бихте си казали и как бихте се държали един с друг. Но този човек реално го няма... и всичко това е в главата ти - един блян. Нещо, което всеки на един от нас му се е случвало поне веднъж", обяснява певицата.

В самото видеото участват и Агоп Хампартсумян и Елена Недкова. Локацията е изоставено кино в Пловдив, което група млади архитекти превръщат в Art Space. Режисьор и оператор на клипа е Виктор Иванов. Музиката е съвместно дело на Борис Спасов, Константин Бешков и Рут Колева, аранжиментът - на екип в състав: Борис Спасов, Константин Бешков, Ивайло Стайков и Стойко Милев. Текст: Илия Григоров.

Виж тийзър на "Тук с теб".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички