64-годишният Стиви Уондър ще става баща на тризнаци


64-годишният Стиви Уондър ще става баща на тризнаци

4161

Стиви Уондър (Stevie Wonder) ще става баща на тризнаци.

Митичният 64-годишен вокалист, композитор, пианист/барабанист/хармоникар, аранжор и продуцент сам не повярвал на новината, че една година след като  годеницата му Томика Робин Брейси го дари тайно с осма рожба, скоро ще дундурка още цели три бебета, пише "Нешънъл Инкуайърър".

Според американското издание двамата минали през всички прегледи и нямали търпение да станат родители, макар и в доста напреднала възраст.

Първото дете на Стиви и Томика се роди през 2013. Музикантът не си и мислил, че на тези години отново ще стане баща. От друга страна, незрящият изпълнител бил много доволен, че къщата му ще бъде огласяна от детски глъч, тъй като заради кариерата си бил пропуснал бащинството с предишните си деца от различни връзки. Той обещал да бъде до жена си и наследниците им през цялото време.

Стиви Уондър е жива легенда в музиката, но да разплетеш семейните му отношения, колко брака има и от колко жени са 8-те му деца, си е като детективска задача в сапунен сериал, коментира изданието.

Отрочетата на незрящия гений са от три жени  - модната дизайнерка Кай Милард, Йоланда Симънс и Мелъди Макъли. Брак е сключвал само с първата, която му се пада втора съпруга. Предишната е Сирийта Райт, изпълнителка на "Мотаун", от която няма дете, с която са семейство между 1970 до 1972.

За първи път музикантът става татко на Айша през 1975. Майката е Йоланда Симънс, която ражда момчетата Кейта и Кваме, барабанист днес. Уондър среща Йоланда, когато тя подава документи за секретарка в неговата издателска компания през 1989. Стив обяснява, че името на дъщеря му Айша на африкански означава "сила и интелект". Когато се появява на бял свят, той е категоричен: "Тя е това, от което се нуждаех най-много в живота ми и музиката ми".

Момиченцето го вдъхновява за хита "Isn't She Lovely", в който се чува как тя гука. След години, вече пораснала, Айша следва стъпките на баща си - става певица и ходи на турнета с него.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички