Щатските пост пънкари The New Flesh представят нов албум в София


Щатските пост пънкари The New Flesh представят нов албум в София

4244

Американските пост пънкари The New Flesh ще представят новия си албум в столичното кино "Влайкова" по покана на For The Kids Booking тази неделя, 19 октомври.

На събитието ще има и скромен музикален базар за феновете на винила (а и не само). В него ще се включат четири местни дистрота: Ugly Аnd Proud Records, Boogie Exchange, Threechords Record Store и Dead Men Records - най-новото попълнение в родния винил ъндърграунд. Лейбълът, движен от френската госпожица Атланта, съвсем наскоро издаде първия си 7" - на украинците Clearsight. В дистрото му са  някои от най-хайпнатите американски банди като Cold World (Official), Twitching Tongues, Code Orange Kids и като цяло много съкровища от култовите Revelation Records, Deathwish Inc. и т.н., поясняват организаторите

Ugly Аnd Proud Records е български хардкор/ пънк лейбъл с 15 издания основно на винил. Интересно е, че компанията е все още е извън радара на по-голямата част от местната сцена, макар да е позната в цяла Европа и САЩ.

Кой не знае Boogie Exchange, кой не е чувал за уютния магазин за плочи втора ръка на фънк шамана Ramsey Hercules? За 19 октомври той обещава селекция от 12-ки и седмаци на тънки цени, но какво точно ще има в кутиите му? Вероятно само африканските вуду жрици могат да се знаят...

Threechords Record Store е българо-гръцката връзка в софийския винил-ъндърграунд. Често може да видите впечатляващото дистро на Elias Chryssikos и Anelia Alexandrova по концертите на Rawk'n'Roll - the 'pass-me-that-bottle' webzine, което автоматично означава, че в кутиите им ще си намерите много стоунър, слъдж, пост пънк, shoegaze, пост метъл и какво ли не. Споменахме ли, че се грижат да ни снабдяват с издания (и мърч) на най-яките гръцки лейбъли и банди?

Началото на събитието е в 18.00 ч. Американците ще излязат на сцената около 19.00 ч. Входът за тяхното шоу е 5 лв.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1477791249157151/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички