Хиляди въпроси от дует Мания


Хиляди въпроси от дует Мания

4563

Новият проект на дует Мания - "Хиляди въпроси", ще бъде представен в столичния клуб Студио 5 от 19.00 ч. на 20 октомври.

Дани и Юлия не са издавали ново парче, тъй като работиха зад граница в последните години. След завръщането си от САЩ, феновете и музикалните медии са особено любопитни в каква посока ще продължат изпълнителките, натрупали опит и носещи различно звучене. Певиците са заредени с положителна енергия, която впрягат в свежа продукция.

Концертът, освен премиера на новия видеосингъл, ще включва авторски песни и популярни кавъри, с които дует Мания неизменно вдига на крака своята публика. За професионалното звучене на формата на сцената ще се качат Ивелин Атанасов - пиано, Делян Кетипов - китара, Георги Георгиев- бас и Бисер Овчаров - барабани.

По повод снимките на новия видеосингъл "Хиляди въпроси", Юлия и Даниела споделят: "Трябваше да избираме между две роли - на дететиви или клонинги по идея на режисьора Васко Стефанов. Допадна ни втората роля и решихме, че ще бъде по-интересно и за самите нас, и за феновете да видят нещо различно".

Момичетата са щастливи от резултата и благодарни на екипа, като се надяват феновете да харесат клипа. Стилът на "Хиляди въпроси" е поп с фънк звучене, открояващ саксофона на Даниела.  Музиката и аранжиментът са на Стамен Янев, текст: Гергана Турийска, а на баса се изявява Иван Несторов.

Дани и Юлия са поканили на събитието много свои приятели и колеги, сред които Силвия Кацарова, Васил Петров, Васил Найденов, Есил Дюран, Анджи, Стефка Оникян, Искрен Пецов и други...

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички