Големите концерти в X Factor започват тази седмица


Големите концерти в X Factor започват тази седмица

5173

Големите концерти в X Factor започват този вторник от 21.00 ч. в ефира на Нова ТВ.

16-те финалисти ще застанат пред цяла България, за да докажат, че заслужават да станат новия X Factor. Огромна изненада очаква зрителите по време на първия голям концерт, подчинен на формулата "16+1" – един кандидат ще се върне отново в играта. Талант, убеден, че приключението X Factor вече е приключило за него, ще получи втори шанс. На официалната Facebook страница на шоуто почитателите вече активно предполагат кой ще бъде седемнадесетият участник, а продуцентът Маги Халваджиян недвусмислено публикува на своя профил: "Ще помислим".

И, докато един ще се завърне, четирима финалисти ще трябва да си тръгнат. Сключеното споразумение между продуцента Маги Халваджиян и журито доведе именно до решението Любо, Заки, Мария и Саня да се разделят с по един свой талант още на първите два концерта. Първи на големия старт ще застанат групите на момичета и момчетата. В пряк двубой отборите на Саня и Мария ще дадат всичко от себе си, но и ще останат с един талант по-малко. Момичетата на СаняНевена, Люба, Кристина и Михаела, ще превземат сцената заедно с момчетата на Мария Траян, Станимир, Славин и Сабатин.

На втория голям концерт в четвъртък в музикална битка ще се впуснат отборите на Заки и Любо, като отново двама кандидати ще чуят думите "Ти напускаш X Factor".

Групите – Sweet 16, Иво и Пламен, Нора и Ива, 4U (Иван, Емил, Йоан, Кристиан) и кандидатите от група 25+ - Виктор, Ренета, Атанас и Георги, ще се опитат да спечелят зрителите на Нова, за да си осигурят възможно най-дълго присъствие в шоуто.

Трите дами в Sweet 16 се срещат за първи път на сцената на X Factor 2014. Красота, характер и глас са качествата, които обединяват Гери, Никол, Мишел и Христина. В Къщите на съдиите Заки и Боби Иванчев ги определиха като новите Destiny’s Child. Момичетата, явили се като завършени индивидуалности, се отправят към ново предизвикателство – възможността да се научат да работят в група, взимайки най-доброто една от друга.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички