Лара Фабиан избра готвач за престоя си в София


Лара Фабиан избра готвач за престоя си в София

3539

Италианският  готвач на Trattoria "Il Maestro Giuseppe Verdi" в София - шеф Джузепе Ломушо, ще приготвя ястията за Лара Фабиан по време на първия ѝ гастрол у нас.

Както MySound.bg наеднократно писа, харизматичната вокалистката ще пее в зала 1 на НДК на 22 и 23 октомври.

Изискванията за храната на звездата и нейния антураж са детайлни и високи. Френски сирена, първокласни кафе и вино, бисквити, вода, мляко, прясно изцедени сокове и много плодове ще бъдат осигурени от организаторите от "Арт БГ" за гримьорната на певицата.

По време на престоя си в България Лара Фабиан ще се храни само със специално приговени ястия за нея и екипа ѝ. В менюто на изпълнителката ще присъстват сочни пилешки гърди със зехтин и подправки, паста по рецепта, направена за нея от шеф Ломушо, и други италиански специалитети. В екипа на Фабиан има хора от цял свят и с най-различни вкусови предпочитания, затова в менюто им ще присъстват и веган, и "кашер" ястия.

Италианските корени на Лара Фабиан със сигурност са сред причините тя избере Джузепе Ломушо. За италианците храната е моторът на живота и компромиси с нейното качество качество са немислими. A най-важната подправка е душата. Родом от Андрия (Пулия), шеф Ломушо е израснал с традициите в приготвянето на италианска кухня, предавани от поколение на поколение. "В готвенето няма рецепти – има познаване на продуктите, за да може да се направи точното съчетание – в това е и творчеството на готвача", казва маестрото, на когото се доверяват редица български звезди, както и световни знаменитости, сред които Ейдриън Броуди и маестро Андреа Бочели, за когото Джузепе готви на живо зад сцената на концерта му в София.

Лара Фабиан е световен феномен с 11 платинени и тройно платинени албума, награди за най-добър женски глас, най-добра песен, най-продавани албуми за Европа. Родена в Белгия в семейство на италианка и белгиец, тя пее на италиански, испански, португалски, руски, немски, иврит, гръцки и държи високи позиции от години във френските музикални чартове. Шоуто ѝ ще бъде представено в България за първи път. Поради големия интерес бяха обявени два концерта в две поредни вечери – 22 и 23 октовмри в зала 1 на НДК, представяйки хитовете си дотук, а и песни от своя актуален албум "Le Secret" ("Тайната") (обложката на снимката)..

Билети – в Eventim.bg: http://www.eventim.bg/bg/bileti/lara-fabian-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-337273/event.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички