Криско и балет Fame звездите на купона в :PM Club на 23 октомври


Криско и балет Fame звездите на купона в :PM Club на 23 октомври

4173

След суперуспешно лято, преминало с над 150 концерта из цялата страна, участие в две музикални турнета - The Voice Summer Tour и Coca-Cola Happy Energy Tour, Криско ще гостува за първи път на най-актуалната сцена в нощна София - :PM Club.

Купонът е на 23 октомври.

Рап звездата, превърнал се в един от най-популярните изпълнители в България и любимец на младите, ще вдигне градусите на настроението на традиционното черно парти в четвъртък вечер King Vanity Black. Той ще изпълни най-големите си хитове, а на сцената с него участие ще вземат и красавиците от балет Fame. Зад пулта както винаги DJ Stancho и DJ Ray Bon.

Криско продължава да бъде номер № 1 в музикалните класации с тоталния си хит "Видимо доволни", превърнал се в най-скандалната песен в българския ефир за 2014 и с 10 млн. гледания в YouTube за няколко месеца. Категоричният успех на изпълнителя бе признат и от списание Forbes България, което в края на септември обяви втората си годишна класация "Топ 70 на българските знаменитости".

В нея Криско заема 15-то място, а критериите, по които е направено подреждането, са успехи в областта, в която се изявява, участия в проекти, различни от основната дейност, честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички