Sofia Live Club открива малка зала с двоен концерт


Sofia Live Club открива малка зала с двоен концерт

3947

Sofia Live Club открива малка зала с двоен концерт този четвъртък, 23 октомври.

В популярния столичен клуб ще се изявят проектът Grace On Air и харизматичният диджей Ramsey Hercules.

Ослепителните дами са подготвили вдъхновяващ акустичен лайв, който ще започне в 20.00 ч. Класическият пианист Мария Каракушева и оперното сопрано Пламена Гиргинова ще представят своите нови произведения.

Гостите ще чуят познатия формат, в който хитове на велики световни изпълнители като Lenny Kravitz, Nirvana и Red Hot Chilli Peppers звучат с класически аранжимент на пиано. Изненада на сцената ще бъдат изящната челистка Лора Табакова и популярната цигуларката Гергана Алексиева от новия струнен квартет Destiny, с които Grace On Air ще представят нестандартен прочит на Depeche Mode.

Благородното звучене на комбинацията от oперна постановка и акустичен инструмент и характерното класическо излъчване на Grace On Air отново е запазено, а темата на третия концерт на артистите в Sofia Live Club е  мечтите на всеки от нас.

Пламена Гиргинова е един от най-обещаващите оперни таланти и нежната половинка на диджейския дует Vajarov & Paci Pac Pac. Мария Каракушева е виртуозна пианистка, позната от авторските си проекти Classic In The House и Classic In The Jazz, в които смесва класическа музика с електронни ритми или с джазови изпълнения.

Вход: 10 лв.

Boogie.FMNight by Ramsey Hercules пък предстои два часа по-късно.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички