Стенли и Jeremy? в Терминал 1


Стенли и Jeremy? в Терминал 1

3698

Стенли ще се появи отново на клубна сцена тази събота, 25 октомври.

Изпълнителят ще бъде с група на живо в "Терминал 1", като част от музикантите зад него са членове на нашумялата през тази година инди-рок формация Jeremy? (на снимката). Освен това самата група ще направи отделни собствени сетове, като част от събитието, което се осъществява под шапката на серията Rock’N’Roll Live Night. Концертните вечери са вече традиционни за "Терминал 1" (ул. "Ангел Кънчев" 1) и се провеждат почти всеки уикенд.

(https://www.facebook.com/events/1507908276124726/?fref=ts).

Шоуто ще потече в три лайв части. В 22.30 на сцената ще се качат Jeremy? за своя първи 40-минутен сет. В 23.45 е началото на концерта на Стенли – в рамките на малко над час публиката ще може да чуе много от любимите песни на изпълнителя – "Обсебен", "Стар парфюм", "Пътят към храма", "Дъвка балон", "Как се казваш?", "Следи", "Да летим над града" и много други, плюс някои от класиките на Тангра като "Жулиета" и "Бъди какъвто си". Концертната вечер обаче няма да приключи с това – следва втори сет на Jeremy?, който ще стартира в 01.45 ч. По време на цялата нощ – от отварянето в 21.00, по време на паузите, както и след изпълненията на живо, музикалната селекция ще бъде подбирана от Shakermaker и екипи на Terminal 1 и "Строежа".

Билетите за събитието на символична цена от 5 лв. се разпространяват в мрежата на Eventim.bg, както и на място на входа на клуба. За желаещите да подсигурят предварително присъствието си, ето и касите -  "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit colours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Терминал 1", също така и онлайн чрез сайта на компанията.

Jeremy? - "Fake Fruits" (Live @ Club Terminal 1, Sofia - 8 March 2014)
http://www.youtube.com/watch?v=wRddVsArNy4

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички