Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Търси се: ДесиСлава


Търси се: ДесиСлава

3993

Певицата ДесиСлава ще бъде гост в новото издание на ток шоуто "Търси се" тази неделя, 26 октомври.

Точно в 11.00 часа Меги и Нели ще направят съпричастни зрителите на bTV на откровената изповед на Деси за трудностите, които е изживяла, и щастието, което изпитва в момента.

Първата изненада за певицата ще бъде едно музикално семейство – Мими Иванова и Развигор Попов, които са нейни леля и чичо. "Деси имаше трудно детство. Непрекъснато се местеше от град на град", разказват Мими и Развигор, а Десислава ще сподели, че най-трудно е преживяла раздялата на родителите си. "Бях на 5-6 години. Спомням си как баща ми с едната ръка държеше мен, а с другата чувал с моите дрехи и отидох да живея при майка ми", разкрива с тъга Деси.

Меги и Нели ще я срещнат и с любовта – нейният приятел Светлозар, с когото са заедно 3 години. "Тя е много естествена, искрена. Въпреки че имаме сериозна разлика в годините, често се чувствам по-мъдър от нея, защото тя е изключително емоционална", признава Светлозар. "Аз съм израснала в семейство с непрекъснати скандали, дори физическо насилие и знам, че не искам да допускам това в живота си. Зарко е човекът, който ми дава сили и сме много щастливи", споделя певицата. И двамата ще признаят, че вече са готови да имат дете и нищо чудно скоро да съобщят хубавата новина.

Най-емоционална ще бъде срещата на Деси със сина й Майки, който ще признае, че много се гордее с майка си. "Винаги ми е било много трудно да играя ролята и на баща, и на майка за него. Опитвала съм се да бъда силна в моменти, когато съм била на дъното", през сълзи ще разкаже певицата. Най-трудният период за нея е бил, когато влага почти всичките си пари в собствена телевизия, но след време проектът не успява. "Тогава Майки ми каза, че не бива само да плача, а да се изправя и да реша проблема", спомня си Деси.

Водещите ще срещнат русокосата дама и с един много любим човек от семейството й – дядо й Доньо от Гълъбово. В къщата му Деси е навсякъде – снимки, плакати. "Живели сме заедно 10 години и от малко момиче тя се превърна в истинска звезда", казва дядо Доньо, който е на 92 години. Деси няма да скрие мъката по баща си, който си отива преди 2 години. "Мъчно ми е, защото бяхме скарани, когато той почина. Баща ми винаги ме критикуваше каквото и да постигна", споделя певицата.

Голямата изненада за Деси ще бъде срещата с двете й по-малки сестри Ния и Ива, които ще дойдат в студиото при нея.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички