Георги Христов покори Русе с глас, чувственост и енергия


Георги Христов покори Русе с глас, чувственост и енергия

4729

Концертът на Георги Христов в новата мултифункционална зала в Русе "Канев център" онази вечер се превърна в най-успешното културно събитие от самото й откриване по думите на нейния мениджмънт.

Почитателите на певеца в пълния салон останаха поразени за пореден път от феноменалния му глас, прочувствените изпълнения, безупречната визия, огромния енергиен заряд… онова, което ги привлича към неговото изкуство и ги кара отново и отново да пропътуват страната, за да присъстват на всеки нов концерт.

Факт е, че Георги Христов е единственият български поп певец, който поддържа своята концертна дейност, като в същото време е безкомпромисно критичен към изявите си, работи изключително и само на живо със своя бенд – нещо, с което почитателите му са наясно и затова не пропускат нито една възможност да се насладят на фантастичните му лайфове.

И този път Георги Христов се бе погрижил да има музика за всеки вкус – за душата и сърцето, за доброто настроение, за ценителите. Вокалистът умело редуваше лирични балади и динамични денс парчета, красиви акустични изпълнения на златните си хитове "Следи", "Искам да съм сам", "Животът е измама", "Сезони", фолклор и класика… Програмата, която предложи, бе своеобразен калейдоскоп на жанрово и стилово разнообразие на репертоара му, на неговите вкусови предпочитания към музиката, изкуството и класата в тях. А също и на безграничните възможности на неговия талант и глас, професионализъм и съвършенство.

Георги Христов получи цветя от отдел "Култура" на общината - специален комплимент за това, че включи Русе в националното си турне 2014.

Страхотната изненада и подарък за публиката бе предпремиерното изпълнение на пилотния сингъл "Изгарям" от предстоящия албум на музиканта. Презентацията му в национален ефир бе на 1 октомври – Международния ден на музиката, а песента веднага се наложи като безусловен хит. Най-голямото доказателство за това бе, че цялата зала я знаеше наизуст и пееше заедно със своя любимец.

Както MySound.bg вече огласи, официалната премиера на сингъла "Изгарям" и на новия албум на Георги Христов със същото име, издържан в стил мелодичен поп, е в зала 1 на НДК от 19.00 ч. на 26 ноември (сряда). На галаконцерта почитателите на певеца имат шанс да чуят всички нови песни от диска, който излиза на пазара в деня на събитието. В шоуто ще вземат участие бендът на Георги Христов Черно и бяло и специални гости.

"Моите почитатели очакват от мен качествен продукт! Нямам право и не мога да си позволя да ги разочаровам! Надявам се с концерта си да им подаря малко радост и топлина, да излязат от залата изпълнени с енергия и положителни емоции!", каза Георги Христов в началото на подготовката за голямото събитие. Спектакълът обаче няма да бъде заснет и излъчен в национален ефир, за което певецът безкрайно съжалява. Феновете му ще могат да видят шоуто единствено на живо в деня на самото събитие. 

Галаконцертът в София е част от националното турне на Христов, което стартира от Варна в края на април. Спектакълът в морската столица традиционно се увенча с огромен успех, поради което организаторът запази дата за провеждане на втори концерт в града -  коледен, на 11 декември. 

Билетите за концертите се продават в мрежата на Eventim.bg. Има специални ВИП-места с пакет подаръци.

http://www.eventim.bg/bg/bileti/georgi-hristob-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-678981/performance.html.

"Изгарям": http://www.youtube.com/watch?v=2JoLt_8LVfY 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички