Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Георги Христов покори Русе с глас, чувственост и енергия


Георги Христов покори Русе с глас, чувственост и енергия

4744

Концертът на Георги Христов в новата мултифункционална зала в Русе "Канев център" онази вечер се превърна в най-успешното културно събитие от самото й откриване по думите на нейния мениджмънт.

Почитателите на певеца в пълния салон останаха поразени за пореден път от феноменалния му глас, прочувствените изпълнения, безупречната визия, огромния енергиен заряд… онова, което ги привлича към неговото изкуство и ги кара отново и отново да пропътуват страната, за да присъстват на всеки нов концерт.

Факт е, че Георги Христов е единственият български поп певец, който поддържа своята концертна дейност, като в същото време е безкомпромисно критичен към изявите си, работи изключително и само на живо със своя бенд – нещо, с което почитателите му са наясно и затова не пропускат нито една възможност да се насладят на фантастичните му лайфове.

И този път Георги Христов се бе погрижил да има музика за всеки вкус – за душата и сърцето, за доброто настроение, за ценителите. Вокалистът умело редуваше лирични балади и динамични денс парчета, красиви акустични изпълнения на златните си хитове "Следи", "Искам да съм сам", "Животът е измама", "Сезони", фолклор и класика… Програмата, която предложи, бе своеобразен калейдоскоп на жанрово и стилово разнообразие на репертоара му, на неговите вкусови предпочитания към музиката, изкуството и класата в тях. А също и на безграничните възможности на неговия талант и глас, професионализъм и съвършенство.

Георги Христов получи цветя от отдел "Култура" на общината - специален комплимент за това, че включи Русе в националното си турне 2014.

Страхотната изненада и подарък за публиката бе предпремиерното изпълнение на пилотния сингъл "Изгарям" от предстоящия албум на музиканта. Презентацията му в национален ефир бе на 1 октомври – Международния ден на музиката, а песента веднага се наложи като безусловен хит. Най-голямото доказателство за това бе, че цялата зала я знаеше наизуст и пееше заедно със своя любимец.

Както MySound.bg вече огласи, официалната премиера на сингъла "Изгарям" и на новия албум на Георги Христов със същото име, издържан в стил мелодичен поп, е в зала 1 на НДК от 19.00 ч. на 26 ноември (сряда). На галаконцерта почитателите на певеца имат шанс да чуят всички нови песни от диска, който излиза на пазара в деня на събитието. В шоуто ще вземат участие бендът на Георги Христов Черно и бяло и специални гости.

"Моите почитатели очакват от мен качествен продукт! Нямам право и не мога да си позволя да ги разочаровам! Надявам се с концерта си да им подаря малко радост и топлина, да излязат от залата изпълнени с енергия и положителни емоции!", каза Георги Христов в началото на подготовката за голямото събитие. Спектакълът обаче няма да бъде заснет и излъчен в национален ефир, за което певецът безкрайно съжалява. Феновете му ще могат да видят шоуто единствено на живо в деня на самото събитие. 

Галаконцертът в София е част от националното турне на Христов, което стартира от Варна в края на април. Спектакълът в морската столица традиционно се увенча с огромен успех, поради което организаторът запази дата за провеждане на втори концерт в града -  коледен, на 11 декември. 

Билетите за концертите се продават в мрежата на Eventim.bg. Има специални ВИП-места с пакет подаръци.

http://www.eventim.bg/bg/bileti/georgi-hristob-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-678981/performance.html.

"Изгарям": http://www.youtube.com/watch?v=2JoLt_8LVfY 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички