Хелоуин – забавление и музика на върха на езика


Хелоуин – забавление и музика на върха на езика

3805

С още пресен вкус на лято и веселие на върха на езика, екипът на "Ивент Зона" е подготвил поредното ярко събитие в календара на най-цветния сезон на годината!

Не кога да е, а навръх Вси Светии (31 октомври) и не с кого да е, а с Любо Киров - най-Любимия Киров в гостоприемното пространство на "III –ти етаж" Bar & Dinner.

Любо е познат на публиката не само като фронтмен на група Те, а и със самостоятелните си хитове. Работил е с най-популярните имена в родния музикален бранш - Графа, Мария Илиева, Камелия Тодорова, Живко Петров и много други. Притежател на не едно и две отличия - Изпълнителна годината 2012 - БГ Радио, Най-добра песен 2007 - БНР и т.н. Отдавна са факт и излъчванията на клипове на певеца в авторитетната класация на МТVEurope’s World Chart Express.

Изпълнителят, който е и ментор в X Factor, отбеляза своя рожден ден на 26 октомври. Празникът обаче бе двоен, защото същия ден се състоя премиерата на видеото към неговата най-нова песен "Знам". Музикантът признава, че е вложил много желание и ентусиазъм в създаването на новия клип. "Именно затова смятам, че заслужава да се роди на моята рождена дата", обяснява Любо. Новото видео е с изключително модернистична визия, която умело играе с темата за апокалипсиса. Режисьор е Васко Стефанов, който използва мащабния естествен декор на авиобазата в Доброславци, за да пресъздаде апокалиптичната картина. Главният герой е самият Любо Киров – облечен целия в черно, той смело крачи към своето бъдеще, разминавайки се с различни хора, съдби и предмети, въвлечени в ефектен ураган. В небето хвърчат хора, предмети, надежди и мечти. Нито те обаче, нито бездната, която се отваря пред героя накрая, могат да го спрат по пътя му към онова, в което вярва. "Подобно нещо не е правено досега у нас. Това е дълго замислян проект, заснет с изключително модерна техника и страхотни ефекти", споделя Киров. Клипът е впечатляващ не само заради контраста с лиричния текст, но и заради великолепно подбраните ефекти и сюжетни персонажи. Песента "Знам" излезе през лятото и незабавно се превърна в поредния хит на Любо Киров. Виж клипа ТУК!

Споменът за лятото вече жълтее под първия сняг, затова "Ивент Зона" бързат да добавят актуални "номера" и лакомства, с които хладните дълги нощи да станат по-топли за преглъщане. Безспорно идеално място за целта е едно от любимите ни места в София - "III –ти етаж", което с лекота променя своите цветове и предложения в унисон с времето и вкусовете на клиентите си. А Хелоуин е перфектният повод да уплашим студа с красива музика, смях, богато въображение и страхотии.

Не е необходимо да чукате на ничия порта в нощта на 31 октомври, вратите на "III –ти етаж" са широко отворени за маскирани (или не) фенове на талантливия Любо Киров, вкусната храна и ловците на духове. В петъчната вечер вземете приятелите си (или няколко усмихнати тикви) и се "скрийте" на "III–тия етаж"!

Отново на 31 октомври, но в 17.30 ч. пак на същото място ще има и безплатни забавления и лакомства за всички деца, за които са организирани специално Хелоуин тържество.

Екипът на "Ивент Зона" не се плаши лесно и приема с охота чувството за хумор, смелите номера и вкусните лакомства!

Начало - 21.00 ч, вход 10 лв.

Адрес: София, бул. "Ломско шосе" 2а, метростанция "Хан Кубрат"

 За повече информация: http://www.eventzone.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички