Спечели безплатен пропуск за сета на Фери Корстен


Спечели безплатен пропуск за сета на Фери Корстен

3762

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в управата на клуб "Ялта", по чиято покана се осъществява поредната визита на Фери Корстен (Ferry Corsten). Както MySound.bg вече извести, холандецът ще застане зад пулта на 7 ноември, ставайки поредната звезда в афиша на популярния столичен клуб този сезон.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича радиошоуто на Фери Корстен?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Ferry Corsten

Очакваме до 23.00 ч. на 4 ноември, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!  

Фери Корстен не слиза от челната десятка на най-добрите диджеи в света според Top 100 на DJ Magazine през последните години, постоянно тласкайки електронната музика до следващо ниво и надхвърляйки границите на транса.

Пускал е за стотици хиляди фенове от Австралия през Русия до Ибиса, където неведнъж печели наградата на парти острова за най-добър транс диджей на Ibiza DJ Awards. Има отличие за продуцент на Ericsson Music Awards през 2011. Определян като "архитект, пионер и подбудител" на глобалното влияние на транс музиката, холандецът - отдавна аплодиран у нас, създава едни от най-завършените, енергични и мелодични парчета в денс музиката в последната декада, носещи подписа на необикновения му стил.
 
Благодарение на непрекъснати турнета и постоянна връзка с феновете, експлозивни партита и седмичното си радиопредаване, диджеят успя да завладее хиляди почитатели на денс музиката по света. Известен е с таланта си като музикален продуцент, характерен и мощен транс и хаус саунд, преплетени в заразителни сетове. Корстен стартира серия компилации "Once Upon A Night" през 2010, чието последно издание се появи през 2013.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за покана за откриването на Queen Platinum Club

Повече НА!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички