Атанас Ловчинов от X Factor свирил с бащата на Митко Кърнев (D2)


Атанас Ловчинов от X Factor свирил с бащата на Митко Кърнев (D2)

3822

Атанас Ловчинов от X Factor свирил с известния китарист Кръстьо Димитров – бащата на Митко Кърнев от D2.

Именно той бил един от съмишлениците на 57-годишния участник, който започва да се занимава с музика още в студентските години. Оказва се дори, че в момента Наско и самият Митко Кърнев пазят една и съща снимка – на нея Наско (с белия костюм в средата на снимката, Кръстьо Димитров е вдясно от него) е заедно с бащата на китариста от D2.

По онова време най-възрастният талант в шоуто свири с няколко приятели, които през годините се утвърждават като сериозни музиканти, а всички заедно се превръщат в истинска рок банда. Атанас е свирил и с Иван Платов, който през последните години често акомпанира Йорданка Христова, а легендарната за онова време певица Ани Върбанова неведнъж е пяла с бандата му по различни участия.

Освен че се осмелява да се яви на кастингите за X Factor, Атанас и групата му и до днес продължават да свирят заедно. Последната им  любителска изява е на тазгодишния Джулай. "Бяхме занесли цялата необходимa апаратура на плажа – два дни се подготвяхме, а накрая заваля пороен дъжд. За няколко часа пренесохме техниката в едно заведение в Крапец, където събрахме и цялата публика", разказва със смях Наско. След завръщането си на голямата сцена на X Factor, казва, че съпругата му вече е назначена на нов пост – "секретарката на Атанас Ловчинов". Някой ден може би ще стане и негов мениджър, допълва той.

За първи път във вторник пък Наско ще отбележи празника Хелоуинповодът е темата на концерта, когато на сцената за първи път заедно ще излязат всички финалисти."Това е сравнително нов празник за мен – появи се през последните години в България. Карнавалът и шоуто, обаче са неща, които винаги са ми били интересни. Смятам, че ще се получи страхотно!", обещава 57-годишният музикант.

Как ще се справи с новото предизвикателство и колко страшен ще бъде Хелоуин концертът на X Factor, гледайте по Нова от 21.00 ч. във вторник.
         
Следващият голям концерт е от 22.00 ч. в четвъртък.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички