Георги Христов подготвя коледни концерти


Георги Христов подготвя коледни концерти

3888

След галаконцерта си в София, който ще се състои в зала 1 на НДК на 26 ноември, Георги Христов съвсем не планира да си дава почивка от срещите със своите почитатели.

Напротив, още отсега е готов да обяви датите за коледни концерти в страната. На 2 декември певецът ще излезе за втори път през тази година на пловдивска сцена, този път – в Дома на културата "Борис Христов". Успешният му концерт през лятото в града под тепетата и поканата на феновете за повторна скорошна среща го убедиха да им подари бутиков коледен концерт в навечерието на светлия християнски празник. На 11 декември музикантът ще изнесе коледен концерт и във Варна във Фестивалния и конгресен център, като това също ще бъде неговото второ за тази година гостуване в морската столица, откъдето стартира  националното му турне. По предварителна информация интересът към тези концерти е голям затова изпълнителят и екипът му обмислят възможността да разширят проекта и той да прерасне в коледно турне.

Другата новина от Георги Христов е, че тази събота, 1 ноември, в Деня на народните будители, ще се състои премиерата на клипа към най-новия му сингъл – "Изгарям", който ще даде име и на предстоящия албум на певеца. "Изгарям" вече е в националния радиоефир, превръщайки в най-актуалния хит на музиканта. Автор на музиката и аранжимента на композицията е Димитър Гетов. Текстът е на Катя Близнакова и Георги Христов. Режисьор и оператор на клипа е Петър Петков - Ghettoman. Продуцент на целия проект е Георги Христов.

Виж клипа на "Изгарям" - на:
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=IML2YqJRbK8

Паралелно с това Христов е в активна подготовка за галаконцерта си в София. Певецът довършва новия си албум, планиран да излезе в деня на събитието и който ще представи на самия спектакъл, билетите за който са в продажба в мрежата на Eventim.  

Може да гледате Георги Христов ексклузивно в Cool …T по bTV от 11.00 часа тази събота, 1 ноември, да видите клипа "Изгарям", а и да влезете заедно с екипа на предаването в дома на певеца.

Зрителите ще разберат какви са изискванията на дългоочакваната британска звезда Сара Брайтман за концерта в София и дали ще пристигне с българина, който успя да плени сърцето ѝ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички