X Factor те предизвиква – стани част от световната Lip Sync мания


X Factor те предизвиква – стани част от световната Lip Sync мания

4289

Бионсе, Гуен Стефани, Кейти Пери, Ема Стоун и известният водещ Джими Фалън – всички те са малка част от списъка със световни звезди, приели предизвикателството Lip Sync – изпълнение, при което човек пее свое любимо парче, без обаче да издава нито звук – само и единствено с помощта на движението на устните и с колкото се може повече артистичност.

Lip Sync манията вече е в България, а главният виновник за това е X Factor. Музикално шоу предизвиква всички, които обичат да пеят и да се забавляват, да станат част от емоцията на този вид изпълнение. Всички желаещи трябва да запишат видео на свое Lip Sync изпълнение и да го качат във Vbox7.com, на vbox7.com/contests/lipsync/. Най-големите късметлии ще получат награди, а най-добрите видеа - заслужено място в сайта на "Господари на ефира".

Именно водещите Зуека и Рачков бяха първите, които се осмелиха да покажат, че са страхотни Lip sync изпълнители. Те представиха песента "Чикитита" на ABBA, като веднага след това предизвикаха и журито на X FactorЗаки и Любо. Първият заложи на Франк Синатра и песента "They Can’t Take That Away From Me", като с неподозирано актьорско майсторство интерпретираха и мъжкия, и женския вокал. Любо Киров избра Майкъл Джексън и хита "Man In The Mirror", като не пропусна някои от най-емблематичните стъпки на Джако. X Factor предизвиква всички меломани, които не са толкова уверени в музикалните си умения, но ужасно много обичат да пеят и да се забавляват, а и останалите лица на шоуто – водещите Мария Игнатова и Алекс Раева, както и дамската част от журито – Саня и Мария Илиева.

Именно Илиева се раздели с един от най-силните си финалисти по време на първата нощ на елиминации. Сцената на шоуто напусна "вокалният майстор" Станимир, а тя го изпрати с думите "Аз съм на линия да направя дует с него" – желание, което самият Станимир беше споделил още по време на кастингите. Той се изправи в директна битка със съотборника си Траян (на снимката), след като двамата събраха най-нисък зрителски вот. Момчетата изпълниха по една специална песен, а финалната дума имаше журито. Макар да бяха единодушни, че Станимир и Траян са от най-добрите вокалисти в шоуто и това е "абсурдна елиминация", Любо, Заки и Саня бяха категорични, че представянето на Траян е било много по-емоционално и именно той заслужава да продължи напред.

Как се справиха Любо, Заки и Зуека и Рачков с Lip Sync предизвикателството, може да видите тук, а изпълненията на Траян и Станимир може да чуете тук и тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички