Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

X Factor те предизвиква – стани част от световната Lip Sync мания


X Factor те предизвиква – стани част от световната Lip Sync мания

4304

Бионсе, Гуен Стефани, Кейти Пери, Ема Стоун и известният водещ Джими Фалън – всички те са малка част от списъка със световни звезди, приели предизвикателството Lip Sync – изпълнение, при което човек пее свое любимо парче, без обаче да издава нито звук – само и единствено с помощта на движението на устните и с колкото се може повече артистичност.

Lip Sync манията вече е в България, а главният виновник за това е X Factor. Музикално шоу предизвиква всички, които обичат да пеят и да се забавляват, да станат част от емоцията на този вид изпълнение. Всички желаещи трябва да запишат видео на свое Lip Sync изпълнение и да го качат във Vbox7.com, на vbox7.com/contests/lipsync/. Най-големите късметлии ще получат награди, а най-добрите видеа - заслужено място в сайта на "Господари на ефира".

Именно водещите Зуека и Рачков бяха първите, които се осмелиха да покажат, че са страхотни Lip sync изпълнители. Те представиха песента "Чикитита" на ABBA, като веднага след това предизвикаха и журито на X FactorЗаки и Любо. Първият заложи на Франк Синатра и песента "They Can’t Take That Away From Me", като с неподозирано актьорско майсторство интерпретираха и мъжкия, и женския вокал. Любо Киров избра Майкъл Джексън и хита "Man In The Mirror", като не пропусна някои от най-емблематичните стъпки на Джако. X Factor предизвиква всички меломани, които не са толкова уверени в музикалните си умения, но ужасно много обичат да пеят и да се забавляват, а и останалите лица на шоуто – водещите Мария Игнатова и Алекс Раева, както и дамската част от журито – Саня и Мария Илиева.

Именно Илиева се раздели с един от най-силните си финалисти по време на първата нощ на елиминации. Сцената на шоуто напусна "вокалният майстор" Станимир, а тя го изпрати с думите "Аз съм на линия да направя дует с него" – желание, което самият Станимир беше споделил още по време на кастингите. Той се изправи в директна битка със съотборника си Траян (на снимката), след като двамата събраха най-нисък зрителски вот. Момчетата изпълниха по една специална песен, а финалната дума имаше журито. Макар да бяха единодушни, че Станимир и Траян са от най-добрите вокалисти в шоуто и това е "абсурдна елиминация", Любо, Заки и Саня бяха категорични, че представянето на Траян е било много по-емоционално и именно той заслужава да продължи напред.

Как се справиха Любо, Заки и Зуека и Рачков с Lip Sync предизвикателството, може да видите тук, а изпълненията на Траян и Станимир може да чуете тук и тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички